Apple Watch 2 özellikleri, sundukları, fazlası...

Apple, şu sıralar devam eden etkinliğinde ilk olarak yeni nesil Apple Watch'u tanıttı. İşte Apple Watch Series 2 ve sundukları...

İşte Apple Watch 2 ve sundukları!

Apple, akıllı saati Apple Watch'un ikinci nesil modellerini duyurdu. Watch Series 2 adıyla tanıtılan yeni modeller, 50 metreye kadar su geçirmeme özelliğiyle dikkat çekiyor. Apple'ın söylediğine göre, yüzerken, sörf yaparken ya da suda vakit geçiriken, saati kolunuzdan çıkartmanıza gerek kalmayacak.

Saatin hoparlör yapısı elden geçirilmiş ve tanıtıma göre, içeri giren su, hoparlör tarafından dışarıya atılabiliyor.

S2 adı verilen yeni çift çekirdekli işlemcinin, yüzde 50 daha fazla işlem gücü sunduğu söyleniyor. yeni nesil ekranla geleceği açıklanan Apple Watch Series 2, tasarım konusunda çok da büyük bir farklılık getirmiyor. Dahili GPS, saatin dikkat çeken özellikleri arasında sayılabilir.

Çelik ve alüminyumun yanında, Watch Series 2'de bir de seramik modeller bulunacak. Bu modellerin ne kadar dayanıklı olacağı ise merak konusu.

Tim Cook, Apple'ın dünya genelindeki saat üreticileri arasında ikinci sıraya kadar yükseldiğini söylüyor. Apple Watch'u ise, en çok satan ve kullanıcı deneyimi açısından 1 numaralı akıllı saat olarak tanımlıyor.

Apple Watch Series 2'nun fiyatları 369 dolardan başlayacak. İlk nesil Apple Watch ise, raflarda kalmaya devam edecek ve 269 dolardan başlayan fiyat etiketlerine sahip olacak. Bu arada Apple'ın, ilk nesil Watch'lara da çift çekirdekli işlemciyi yerleştireceği açıklanmış durumda...

Okuyucu Yorumları