Apple Watch'ta beklenmeyen sorun!

Apple'ın, yeni oyuncağının üretiminde önemli bir sorun yaşadığı ortaya çıktı.

Apple'ın canını sıkan sorun!

Wall Street Journal'ın söylediğine göre, Apple Watch'un "Taptic Engine"ini güçlendiren bir parçada problem yaşanıyor. Bu problem de cihazların seri üretiminde aksaklıklar yaratmakta.

"Taptic Engine," Watch'un bileğinize hafif vuruşlar yapmasına imkan tanıyan bir sistem. Bu fiziksel geri bildirim sistemi, diğer akıllı saatlerin sahip olduğu titreşim motorlarından biraz daha hafif ve teoride oldukça iyi bir fikir. Ne yazık ki WSJ'nin söylediğine göre, bu parçanın üretiminden sorumlu olan iki büyük sağlayıcıdan birinin ürettiği parçalar düzgün çalışmamakta. Söylenene göre Apple, neredeyse bütün üretimini, çalışan parçalar üretmekte olan Japon sağlayıcısına taşımış.

Apple Watch'un az miktarda bulunduğu düşünülürse, bu raporun mantıklı gözüktüğü söylenebilir. Müşteriler halen uzun sipariş süreleri ile karşılaşmaktalar ve mağazalarda stok sorunu yaşanıyor. Bu arada WSJ'nin bu haber için kaynaklarını isimsiz bıraktığını söylemekte fayda var ancak özellikle tedarik zincirleri söz konusu olduğunda, gazetenin haberlerine genellikle güvenebiliyoruz.

Okuyucu Yorumları