Apple'dan yeni uygulama: Music Memos

Apple, Android'lileri kıskandıracak ücretsiz uygulamalarının arasına güçlü bir araç daha ekledi!

Apple'dan yeni uygulama!

Müzik kaydetme işi, çok incelikli, uzun bir süreç. Telefonla kaydettiğiniz piyano veya gitar melodiniz ise profesyonel kayıtlara kıyasla, daha çok bir taslağa benzer. Ancak Apple, işleri biraz daha öteye taşıyabilmeniz için yeni uygulaması Music Memos'u tanıttı.

iPhone şimdiye kadar Voice Memos ile ses kaydetmenize izin veriyordu. Yeni Music Memos ise müzikle uğraşanlara daha kapsamlı bir araç sunuyor. İlk görünüşte Voice Memos'a oldukça benzeyen araç, örneğin enstrümanınızı akort etmenize yardımcı olabiliyor. Sanal davulcu ve basçı, gitarınızın sesine destek verebiliyor.

Uygulamanın en hoş işlevlerinden bir tanesi ise "Otomatik" ayarı yoluyla herhangi bir müzik duyduğunda otomatik olarak kayda geçerek, müzik bittiğinde otomatik olarak durması. Yani telefonunuzu bir kenara koyup müziğinizi çalmanız yeterli oluyor.

Music Memos tahmin edebileceğiniz üzere Apple'ın kapsamlı müzik stüdyo uygulaması GarageBand ile entegrasyona sahip. Yeni uygulamayla birlikte GarageBand de birkaç yenilikle güncellenmiş bulunuyor.

App Store bağlantısı: Music Memos (ücretsiz)

Okuyucu Yorumları