Aracınızda internetsiz kalmayın!

Araç içinde kesintisiz bir internet bağlantısı ve fazlası, bu cihazla mümkün hale geliyor!

Araçta kesintisiz internet!

Parrot'un araç sahiplerine yönelik ürettiği yeni 'Parrot Astreoid' multimedya serisi, günlük hayatta akıllı telefonlar üzerinden kullanmaya alıştığımız birçok uygulama ve internet erişimini en güvenli ve en kullanışlı şekliyle araç içinde tüketiciye sunuyor. Cihazlar, gelen mailleri sesli okumak, ismi söylenen bir şarkıyı internetten bularak çalmak gibi sürüş keyfine keyif katan birçok uygulamayla iyi bir yolculuk deneyimi yaşatıyor.

Mevcut araç radyosunun yerine takılabilen Asteroid Smart veya redyoya ek olarak takılabilen Asteroid Tablet ve Asteroid Mini olarak üç farklı model seçeneği bulunan Parrot Asteroid serisindeki tüm cihazlarda Android işletim sistemi kullanılıyor.

Android keyfi araç içine taşınıyor

Ayrıca, ses ile müzik arama ve telefon görüşmesi başlatma gibi birçok gelişmiş özelliği bulunan Parrot Asteroid serisinin ASTEROID Market sanal mağazasında birçok uygulama bulunuyor. ASTREOID Market navigasyon, sürüş yardımı, ilgi noktaları, müzik, internet radyosu gibi birçok uygulamayı indirip kullanma imkânı ile keyifli bir yolculuk yaşatıyor.

Okuyucu Yorumları