Arena Bilgisayar'a ödül

Arena Bilgisayar, Microsoft'tan Yılın Distribütörü Ödülünü Aldı

Arena Bilgisayar'a ödül

Arena Bilgisayar, Microsoft'un Aralık ayında düzenlediği Microsoft İş Ortakları Ödül Töreni'nde, 2014 yılı içerisinde göstermiş olduğu üstün performanstan dolayı "Yılın Microsoft OEM & FPP Distribütörü" ödülünü aldı.

Arena Bilgisayar Satış ve Pazarlama'dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Atıf Büyüksoy "Katma değerli iş modeli ile yazılım, donanım ve servis ile uçtan uca çözüm sunan bir yapıda, güçlü markalarımız ve çözümlerimiz ile hizmet vermenin hedefi ve heyecanı içerisindeyiz. Türkiye'nin ilk Microsoft distribütörü olarak, 1995 yılından bu yana Microsoft ile güçlü bir iş ortaklığı içindeyiz. İş ortaklarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için dinamik, uçtan uca çözümler sunan ve pazar ihtiyaçlarına hızlı cevap veren bir yapıyla teknoloji sektöründeki ticareti desteklemeye ve sektörün ve iş ortaklarımızın yanında olmaya devam ediyoruz.

2011 yılında COEM, 2012 yılında OPEN & BOX, 2013 yılında ise OEM & BOX ürün gruplarında aldığımız Yılın Distribütörü ödüllerine 2014 yılında bir yenisini daha eklemekten büyük bir onur ve mutluluk duyuyoruz. Gurur verici bu değerli ödül için Microsoft'a sonsuz teşekkürler," dedi.

Arena Bilgisayar Microsoft Grup Müdürü Musa Haşap, konuyla ilgili olarak şunları ekledi:

"Değişen, gelişen ve globalleşen dünyada hem kişilerin hem de kurumların ihtiyaçları değişiyor. Bu değişimlere ayak uydurmak hem Arena için hem de Microsoft için kaçınılmaz bir gereklilik haline gelmiş durumda. Arena Bilgisayar olarak biz de bu değişime özellikle Microsoft bulut ürünleriyle birlikte öncülük etmekten mutluluk duyuyoruz. Microsoft'un marka değeri ve yarattığı ürünlerin iş dünyasına getirdiği çözümler ile bulut bilişime geçiş Türkiye'de çok daha kolay bir hale geliyor. Office 365 ve Windows Azure ile iş ortaklarımıza yarattığımız değerler, hem karlılıklarını hem de müşterilerine sundukları çözümlerin niteliğini arttırıyor.

2017 yılında Microsoft toplam gelirlerinin %40'ının bulut ürünlerinden gelmesini bekliyor. Arena Bilgisayar olarak bizler de iş ortaklarımızın 2017 gelirlerinin en azından %40'ının Office 365 ve Windows Azure gibi bulut ürünlerinden yani yenilenebilir gelirlerden oluşması için iş ortaklarımız ile beraber çalışıyoruz. Bu bağlamda Arena Bilgisayar olarak yeni yapılanmamızla beraber iş ortaklarımıza bu dönüşümde hem teknik ekiplerimizle, hem demo center yatırımımızla hem de tüm altyapımızla destek olmaya devam ediyoruz. Dünyadaki %80/20 olan servis/donanım oranının bulut bilişimin yaygınlaşması ile Türkiye'de de aynı seviyelere gelmesini bekliyoruz. Bu transformasyona da Microsoft ile öncülük etmek bizlere gurur veriyor."

Okuyucu Yorumları