Artık, şarkı sözleri de Deezer'da!

Deezer, dijital müzik servisine şarkı sözleri özelliği 'Lyrics'i entegre etti.

Tek kelime kaçırmayın!

Global dijital müzik servisi Deezer, evde kendi Beyonce ve Lady Gaga performanslarını ortaya koymak isteyenlere sevdikleri şarkıların sözlerine ulaşma imkanı veren yeni "Lyrics" (Şarkı Sözleri) özelliğini uygulamaya koydu. Kullanıcılar, milyonlarca şarkıya ait tüm sözleri Deezer müzik çalarda tek bir butona dokunarak görebilecek.

Hayata geçen servis sayesinde kullanıcılar; sözcükleri telaffuz edildiği anda otomatik olarak renklendiren senkronize sistemle, şarkıyı eş zamanlı olarak söyleme imkanı veren "Sing-a-long" (Birlikte söyle) modu ya da bir seferde şarkı sözlerini tek sayfada gösteren 'Score mode' olmak üzere sunulan iki seçenekten birini tercih edebilecek. Deezer'ın yeni 'Lyrics' özelliği, evde arkadaşlarınızla, dinlediğiniz bir şarkıyı mırıldanırken ya da zor bir iş günü öncesinde motivasyon ararken bir şarkının tam sözlerine hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilmenizi sağlıyor.

Müzikseverlerin her gün Google'da 1 milyonu aşkın arama gerçekleştirilen şarkı sözlerine eksiksiz ve doğru biçimde ulaşma ihtiyacı, her zamankinden daha da fazla. Deezer'ın benzersiz 'Lyrics' özelliği, şarkı sözlerine erişimi çok daha basit ve eğlenceli bir hale getiriyor.

Deezer Lyrics'in temel özellikleri:

'Sing-a-long' (Birlikte söyle) modu: Kullanıcılara şarkı boyunca rehberlik eden senkronize sözler... Şarkının sözleri, söylendikleri anda ekranda beliriyor.

'Score' modu: Tek seferde tüm sözleri görebilmeyi sağlayan sabit şarkı sözleri... Böylece, kullanıcılar şarkı sözlerini kendi hızlarında öğrenebiliyor.

Deezer kullanıcılarına sunulan yeni 'Lyrics' servisi, hem ücretsiz hem de Premium+ kullanıcıların erişimine açık.

Okuyucu Yorumları