Astel Elektronik'ten BenQ W1080ST+

Evlerde, 1,5 metre içinde 100 inç'lik seyir alışkanlığı başlıyor!

İşte BenQ W1080ST+

Astel Elektronik güvencesiyle satışa sunulan "BenQ W1080ST+", taşıdığı özellikleriyle "basit bir ev projeksiyonu"nun çok ötesine geçiyor; evlerde projektör kullanımını zor olmaktan çıkarıp kolay ve eğlenceli hale getiriyor.

Açıklayıcı görsel yönergeleri ile kullanıcı dostu arayüzüne sahip olan, çok basit kurulum sihirbazıyla herkesin stressiz bir şekilde kolayca kurulumunu yapabileceği "BenQ W1080ST+", 1,5 metre gibi çok kısa kullanım mesafesinde dahi "254 cm"lik geniş bir ekran açabilirken, 3 boyutlu Full HD görüntü kalitesi ve kablosuz görüntü aktarımı özellikleriyle her ortamda üstün bir projeksiyon deneyimi sunuyor.

Geniş Ekran Görüntüsünü Bir Odadan Diğerine Paylaşın!

W1080ST+ BenQ'nun geliştirdiği yeni nesil Full HD kablosuz aktarım teknolojisi, yan projeksiyon ve kısa atım özellikleri sayesinde evlerin tüm odalarında rahatlıkla kullanılabilecek en esnek ev sinema projeksiyon deneyimini tüketicilerin beğenisine sunuyor. Mekan kısıtlaması yok. Metrelerce kablo döşeme sorunu yok. Odaları ve mobilyaları projektöre göre dizayn etme derdi yok. İlk kullanışta sadece bir kereliğine kurulumu yapılan yepyeni Kablosuz Full HD Kit ile dev ekranda Full HD keyfi "takıp çalıştırmak" kadar kolay. Kapsama mesafesi 30 metreye varn BenQ'nun benzersiz kablosuz aktarım teknolojisi ile bir odadan diğerine sıkıştırılmamış 1080p Full HD içerik aktarmak hem çok kolay hem de üstün performanslı. Kablosuz aktarım performansını daha da üst seviyeye çekmek için geliştirilen DFS (dynamic frequency selection) anti-parazit teknolojisi ile sinema keyfi istenmeyen kesintilerle bölünmüyor.

"ISF" ile bağlantıya geçin!

"W1080ST+"ın sahip olduğu" ISFccc®" sertifikası sayesinde, kullanıcılar istedikleri takdirde "Imaging Science Foundation" (ISF) ile iletişime geçebiliyor ve projektörlerinin renk performansını evlerinin ortamına en uygun şekilde kalibre ettirebiliyorlar.

Hem göze hem kulağa hitap ediyor

Full HD görüntüsünün yanında, ses kalitesi ile filmlerin, videoların ya da oyunların tadını çıkaran kullanıcılar, ayrıca dahili olarak gelen "10W" hoparlörler ile profesyonel bir şekilde en derin bas sesler de dahil olmak üzere tüm sesleri eksiksiz olarak duyuyorlar. Önceden tanımlı modlarla ve ekolayzır ayarlarıyla ses tercihlerini de kolayca seçebiliyorlar.

Cep telefonunuzdaki görüntüleri dev ekranda izleyin!

MHL (Mobil yüksek çözünürlük linki) teknolojisini içinde barındıran "W1080ST+" ile; "MHL" kablosu ya da "Roku" gibi 3'ncü parti aparatlar kullanılarak, MHL bağlantısına sahip akıllı cihazlardaki görüntüler de büyük ekranda kolayca paylaşılabiliyor.

Okuyucu Yorumları