Asus Padfone X ve Padfone mini ortaya çıktı!

Asus'un tablet ve telefonu bir araya getiren iki yeni Padfone modeli sahneye çıktı!

Yeni Padfone'lar hazır!

ABD merkezli mobil taşıyıcı AT&T, yeni Asus PadFone X'i sadece ABD'de satacağını CES 2014'te duyurdu. Asus yeni PadFone X'i henüz bizzat tanıtmadı, ancak AT&T bu tür akıllı cep - tablet tasarımını bir araya getiren cihazın Padfone Infinity'nin tasarımını örnek alacağını söyledi.

Fiyatı ve çıkış tarihi henüz bilinmeyen PadFone X, LTE-Advanced teknolojisini destekleyecek ve Android 4.4 KitKat, HD Voice özellikleri ile gelecek. Cihazın dünya çapında piyasaya sürülüp sürülmeyeceği ise bilinmiyor. Görünüşe bakılırsa bu ihtimal biraz düşük.

Yeni Asus Pafone mini

Yeni Asus Pafone mini

Yeni Asus Pafone mini

Bu arada Asus, yeni sökülüp takılabilen akıllı cep - tablet melezi Padfone mini'yi tanıttı. Padfone mini, 0.44 inç kalınlığında, Android 4.3'le çalışan 4 inç'lik (800 x 480 IPS+ LED ekran) bir telefon. Onu 1280 x 800 IPS+ LED ekranlı, 7 inç'lik bir Android tablete dönüştürmek istediğinizde tablet istasyonuna yerleştirmeniz yeterli.

1.6GHz Intel Atom Z2650 işlemcisine sahip cihaz, 8GB depolama alanıyla gelse de microSD slotu sayesinde 64GB'a kadar genişletilebiliyor. Cihazın arka tarafında 8MP'lik, ön yüzünde ise 2MP'lik bir kamera bulunuyor. Telefonun içeresinde 1.170mAh kapasiteli bir pil, tablet istasyonunda ise 2.100mAh'lik bir pil var.

Okuyucu Yorumları