Asus ZenWatch 3 ve fazlası IFA 2016'da tanıtıldı!

Asus, yeni akıllı saatini yine IFA'da tanıttı! İşte ZenWatch 3, yeni taşınabilir ekran ve fazlası...

Asus ZenWatch 3 ve fazlası...

Asus'un yeni akıllı saati Asus Zenwatch 3, alıştığımız gibi yine IFA'da tanıtıldı. Firma yeni saatini sergilemekle kalmadı, bir de laptop'lara yönelik bir ekran tanıttı.

10,75mm'lik bir çerçeveye sahip Asus ZenWatch 3, 340mAh gücünde, güçlü sayılabilecek bir pille geliyor. Giyilebilir teknolojilere için üretilen Snapdragon 2100 yonga setini kullanan ZenWatch 3, bu sayede yüzde 25 daha uzun pil ömrü sunuyor. HyperCharge teknolojisi ise yalnızca 15 dakikalık şarj ile yüzde 60 pil seviyesine ulaşmanızı sağlıyor. Dolayısıyla çabuk tükenen pil sorununun olumsuz etkisi, bir başka şekilde azaltılmış.

"Rose gold", "silver" ve "gunmetal" renk seçenekleriyle gelen saatin 1,39 inç'lik OLED ekranı, 400x400 piksel çözünürlüğe sahip. Ekranın çok özel bir yanı yok, ancak en azından alt tarafında ışık sensörü için ayrılmış bir şerit bulunmuyor. "Nazikçe kavislendirilmiş" 2.5D cam ise kulağa hoş gelmiyor değil. Saatin sağ tarafında üç fiziksel düğme bulunuyor. Bu düğmelerden biri, istediğiniz gibi kişiselleştirilebiliyor.

Standart adım izleme özelliğini sunmaya devam eden ZenWatch 3'e egzersiz algılama özellikleri eklenmiş. Saat bu sayede ne zaman koştuğunuzu, ne zaman bisiklete bindiğinizi anlayabiliyor. IP67 desteği sayesinde yağmurda koşabilir veya dilediğiniz kadar terleyebilirsiniz.

Harcamak istediğiniz paraya göre saat, İtalyan deri veya lastik kayış bantla satışa sunulacak. ZenWatch 2, 199 dolar fiyatla satışa çıkmıştı ancak ZenWatch 3'ün fiyatı şimdilik bilinmiyor.

ZenScreen: Laptop'unuz için 15,6 inç'lik taşınır ekran

ZenScreen: Laptop'unuz için 15,6 inç'lik taşınır ekran

Kolay taşınabilme özellikleriyle öne çıkan ZenScreen, evde veya işyerinde olmadığınız zamanlarda laptop'unuzun ekranını genişletmek için basit bir çözüm sunuyor. 8mm kalınlığındaki, 800 gram ağırlığındaki ekran, Full HD (1920x1080 piksel) çözünürlük sunarken, melez USB portu sayesinde USB Type-A veya USB Type-C üzerinden herhangi bir laptop ile bağlanabiliyor. Sadece 1mm kalınlığındaki katlanabilir "Smart Case" aksesuarı, ekranı dikey veya yatay biçimde ayakta tutacak kadar güçlü. Bu aksesuarın ekranla beraber mi geldiği, yoksa ayrı olarak mı satılacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Asus ZenWatch 3 ve fazlası IFA 2016'da tanıtıldı!

Cihazın Avrupa fiyatı 269 euro olarak açıklanırken, satışa sunulma tarihi henüz açıklanmadı.

Okuyucu Yorumları