ATM'ler artık %100 kontrol altında

Şube dışında yer alan tüm ATM'ler artık %100 kontrol altında.

ATM'ler kontrol altında

İnnova tarafından bankalara özel olarak geliştirilen ATM İzleme ve Kontrol Sistemi, akıllı sensörler ve güçlü, yenilikçi yazılım altyapısı ile bankaların en kritik saha operasyonlarından birini şimdiye dek hiç olmadığı kadar kolaylaştırıyor.

Kesintisiz ATM hizmetleri en yeni teknoloji ile...

ATM İzleme ve Kontrol Sistemi, lokasyon fark etmeksizin tüm ATM'leri kapsayan ve onları tek bir merkezden kolayca yönetilmesini sağlayan imkânlar sunuyor. İnnova'nın Skywave platformu üzerinde geliştirilen, tasarımı ve üretimi İnnova tarafından yapılan özel kontrol kartları ile yönetilen sistem, bankalara ait ATM'lerde bulunan farklı sensörler ile elde edilen veriyi, en etkin şekilde değerlendirerek, olası problemlerin önüne geçilmesini sağlarken, ATM operasyonları için kullanılan tüm kaynakların da daha verimli hale getirilmesine yardımcı oluyor.

Saha ekiplerinin işleri kolaylaştı

Yaşanabilecek olağandışı durumlarda ATM'lere izinsiz girişi engelleyebilmek, klima, aydınlatma gibi cihazların uzaktan kontrolünü gerçekleştirebilmek, elektrik kesintilerine karşı her an hazırlıklı olmak veya teknik problemleri uzaktan tespit edebilmek ve doğru ekipleri doğru zamanlamayla yönlendirebilmek... ATM İzleme ve Kontrol Sistemi sayesinde sahadaki kaynak planlamasını en iyi şekilde gerçekleştirmek bu yeni sistem ile artık mümkün.

Okuyucu Yorumları