Atom Games'in Seri Tavla oyunu yayında!

Atom Games'in tavlaya hız katan Seri Tavla oyunu yayında!

Atom Games'den Seri Tavla!

Ücretsiz olarak yayınladığı Seri Okey oyunu ile Facebook ve mobil cihazlar üzerinden binlerce kişiye hızlı oyun keyfi yaşatan Türk oyun şirketi Atom Games, yeni oyunu Seri Tavla'yı da Facebook üzerinden yayınladı. Yavaş tavla oyunlarından sıkılan tavla severler bu oyun ile hızlı ve son sürat tavla oynama imkânı buluyor.

Oyun severlerin ister Facebook arkadaşları ile isterse diğer çevrimiçi oyuncularla karşılıklı tavla oynayabileceği oyunda aynı zamanda rakiple de sohbet edebiliyor. Böylece tavla severler yeni arkadaşlar da edinebiliyor. Seri Tavla içerisinde bulunan günlük giriş hediyeleri ile her gün daha fazla bedava çip de kazanmak mümkün. Oyuncular kazandıkları çipler ile bahis miktarı daha yüksek masalara oturup daha çok çip kazanma şansı yakalıyor.

Facebook hesabı ile giriş yapılan oyunda oyuncular, Facebook'taki arkadaşlarını oyuna davet ederek de çip kazanabiliyor. Seri Tavla'ya giren oyuncular yeni bir masa açabildiği gibi mevcutta açılmış olan masalardan birini seçerek oyuna hemen başlayabiliyor. Özellikle oyunda bulunan dükkân sayesinde oyuncular kişisel zevklerine göre masa örtüsü, ıstaka, pul ve objeler ile seri tavlayı kişileştirebiliyor.

Okuyucu Yorumları