Ballmer, uzatmaları oynuyor!

Steve Ballmer, Microsoft'a ve çalışanlarına işte böyle veda etti! Haberimizde...

Ballmer, uzatmaları oynuyor!

Geçtiğimiz hafta, binlerce Microsoft çalışanı, Seattle'da bulunan Key Arena'da, firmanın yıllık genel toplantısı için bir araya geldiler. Yapılan sunum esnasında, yeni gelecek olan bulut tabanlı oyun yükleme sistemi ve daha da önemlisi, Windows Phone ve Windows'un yakın bir gelecekte hayata geçirilecek olan, tek uygulama mağazasının detayları yer aldı.

Etkinliğe katılanların dikkatini çeken esas olay, Microsoft CEO'luğundan emekli olacağını dile getiren Steve Ballmer'ın bizzat toplantıya katılması oldu. The Wall Street Journal'ın verdiği bilgilere göre, yedi saat süren etkinliğin sonunda yaptığı konuşmasını "Microsoft çağa ayak uydurmaya devam edecek ve dünyayı her zaman olduğu gibi o değiştirecek!" sözleri ile bitiren Ballmer, bir hayli duygulandı, hatta bir süre gözyaşlarını tutamadı.

Ballmer sahneyi terk ederken, Bill Medley ve Jennifer Warnes'ın birlikte oynadığı Dirty Dancing isimli filmin, 1987 yılında hit olan şarkısı "The Time of My Life" çalmaya başladı... Bir nevi vedasını da yapmış olan Ballmer'ın ardından, yeni Microsoft CEO'sunun kim olacağı halen belirsizliğini koruyor.

Okuyucu Yorumları