Batman'in Yeni Kostümü Sızdırıldı!

Gotham TV serisinin final sezonundaki en çok merak edilen ayrıntı, nihayet ortaya çıktı...

Yeni Batman böyle olacak

Gotham serisi, son sezonu da dahil olmak üzere istenen izlenme oranlarına ulaşamadı. Fox'un TV serisi ancak ortalama izlenme oranları elde edebildi. Maalesef dizide, "kurgusal" bazı sorunlar mevcuttu.

Her nasılsa Bruce Wayne'in düşmanları olması gereken figürler, gerekenden çok önce ortaya çıktı (Penguin, Mr. Freeze, Scarecrow, Poison Ivy, the Riddler, Hugo Strange, Solomon Grundy ve Ra's Al Ghul). Kısacası Batman olmadan düşmanları hayat buldu. Bu konuda tek istisna ise Joker oldu.

Dizi asla Rome veya Mentalist seviyesine ulaşamadı. Oysa ki Gotham serisini de yöneten Bruno Heller, dünyanın en iyi dizi yapımcısı ve yönetmenlerden biri. Mentalist'te yaptığı muhteşem işler bunu doğruluyor.

Gotham'ın şu sıralar son sezonu yayınlanıyor ve yapımcılık, senaristlik ve yönetmenlik koltuğunda Bruno Heller oturuyor.

Batman karakterinin kıyafeti ise internete sızdı veya çok daha yüksek ihtimalle sızdırıldı. Batman 190 cm'den uzun bir figür. Oysa ki Bruce Waybe rolünü üstlenen David Mazouz 1,80 cm'den biraz daha uzun. Son bölüm bizi 10 yıl öteye götürecek ve Batman ile buluşacağız. Sanırız bir CGi harikası göreceğiz. David Mazouz, kıyafeti kullanan ve maske ardında yer alan kişinin kendisi olacağını özelllikle vurguladı.

Gotham TV serisi, 21 Nisan 2019 tarihinde final yapacak. Bahsi geçen kostümün Justice League ve Batman V Superman yapımları ile yakından uzaktan benzeşmediğini de özellikle vurguluyoruz. Kıyafet, The Dark Knight serisindekini andırıyor diyebiliriz.

Okuyucu Yorumları