Battlefield V'e Yeni Haritalar Geliyor

II. Dünya Savaşı, bu sene 27 Haziran'da, DICE'ın Chapter 4: Defying the Odds ile sunacağı 4 yeni haritayla kızışacak.

Battlefield V kızışıyor!

II. Dünya Savaşı, bu sene 27 Haziran'da, DICE'ın Chapter 4: Defying the Odds ile sizlere sunacağı 4 yeni haritayla kızışacak. Büyük kum havuzundaki tüm araç savaşlarından daha küçük piyade savaşlarına kadar, Battlefield V, yeni multiplayer harita deneyimleriyle, fanlarına istediklerinden daha fazlasını verecek.

64-oyunculu 2 büyük haritalı yeni bir içeriğe adım atacaksınız. İlk olarak klasik multiplayer aksiyonu, uzun mesafe odaklı, araç tabanlı takım oyununu içeren ve her savaş alanında çarpışmaya uygun içerikli Chapter 4: Al Sundan haritası oyuncularla olacak. Bu harita; devasa Kuzey Afrika Çölü'nde geçen tek oyunculu Under No Flag haritasından esinlenilerek yapılmıştır. Chapter 3: Trial by Fire içerisindeki Mercury haritası ve Battle of Greece çıktıktan sonra The Marita haritası da temmuzda gelecek. Oyun, iki Yunan haritasından ikincisini sunmuş olacak. Piyade savaşı odaklı Marita, müttefik kuvvetlerin Axis ordusunu durdurmaları için oyuncuları; nehre bakan, arnavut kaldırımlı yollarıyla muhteşem bir dağa götürüyor.

Yaz döneminde, çılgın yakın mesafe çarpışmaları iki yeni uyarlama harita ile piyade savaşları için sizlerle olacak. Oyuncular, Lofoten Adaları'nda bir patlayıcı üretim fabrikasını imha edecekler ve Provence'teki Axis işgalini ortadan kaldıracaklar.

Ekimde ise Chapter 4 ve 5 arasında Operation Underground oyuncularla olacak. İkonik Battlefield 3 haritası Operation Métro'dan esinlenilen bu bölüm ile; kent sokakları, avlular, plaza alanı, servis tünelleri, tren platformları ve daha fazlası gibi çeşitli oyun alanlarında sert bir adam adama mücadele ile yine oyuncuları bekliyor olacak.

Okuyucu Yorumları