Bayramda bilmediğiniz yollardan çekinmeyin!

Bayramda yola çıkacaksanız ve bilmediğiniz yollardan gitmekten çekiniyorsanız, işte yeni arkadaşınız

Yolunuzu kolayca bulun!

Kurban Bayramı'nda şehir içi ve şehir dışı ziyaretlerinizde bilmediğiniz yollardan gitmeye çekinmenize artık gerek yok. Çünkü Next&NextStar YE-G 535 navigasyon cihazı, tüm lokasyonları elinizle koymuşcasına bulmanız için özel olarak geliştirildi. Türkiye'de ilk kez kullanılan iGO Primo 2.0.1 sürücü uyarı sistemi ve gelişmiş otoyol ekran bilgisi içeriklerine sahip ürün, her türlü güzergahta rahatlık ve anlaşılır biçimde yolunuzu takip etmeniz için kullanım kolaylığı sağlıyor.

Anti-Glare 5" TFT LCD dokunmatik ekran çözünürlüğü

Türkiye'nin ilk SIRFatlasV 664+MHZ yüksek hızlı işlemcisine sahip YE-G 535 navigasyon cihazı sayesinde işlemleriniz kısa sürede gerçekleşiyor. Yüksek hassasiyetli Anti-Glare 5" TFT LCD dokunmatik ekran çözünürlüğüyle navigasyon kullanımınız keyfe dönüşüyor.

Alınacak ekstra bir aparatla canlı trafik bilgilerinden (T.B.S.) haberdar olma kolaylığı da sunan cihaz, sizi trafik yoğunluğuna göre rota belirleyerek yönlendiriyor.

Satış sonrasında da kullanıcısının yanında olan Next&NextStar, oluşabilecek tüm koşullarda, teknik desteğini kusursuzca sunuyor. YE-G 535 Navigasyon Cihazı, Türkiye'de yalnızca Next&NextStar'ın sahip olduğu SIFRAlwaysFix özelliğiyle beklemesiz uydu bağlantısı kurma imkanı da sağlıyor.

Next&NextStar YE-G 535 navigasyon cihazının tavsiye edilen satış fiyatı; 239 TL'dir.

Okuyucu Yorumları