BBC, insan etinin tadının peşinde!

Bu ürkütücü sorunun cevabını bulmak için, dev TV kanalı, ürkütücü bir video bile hazırladı!

İnsan etinin tadı nasıl?

Görünüşe göre, insan etinin tadını merak edenlerin sayısı oldukça fazla ve bu yüzden BBC, "What Does Human Flesh Taste Like? (İnsan Etinin Tadı Neye Benziyor?)" adlı bir videoya imzasını attı.

Bu noktada uyarmak gerekiyor ki, bahsi geçen videonun içeriği herkes için değil ve çoğu yayın kurumu için yayınlanamayacak görüntülere sahip. Video içerisinde, bir biyopsi işlemi ve gerçek insan etine yakından bir bakış gösteriliyor. Etin sahibinin (bağışçının) hayatta olduğunu ve sağlıklı olduğunu da belirtmek gerekiyor.

Bu video, "Secrets of Everything (Her şeyin sırrı)" adlı BBC serisinin bir bölümü. Sunucu Greg Foot, sorunun cevabını bulmak için bacağından küçük bir parça kası aldırıyor. Ancak Birleşik Krallık içerisinde, kendinizin bile olsa, insan eti yemek yasal olmadığı için, tat sorusunun çözümü için daha dolambaçlı bir yol denemek zorunda kalmış.

Koku, tadı oluşturan büyük bir kısım olduğu için Foot, doku örneğini bir laboratuvara götürüyor ve "pişmiş insanın armoları" analiz ediliyor. Foot, kendi pişmiş etini ilk kokladığında "aslında oldukça güzel kokuyor" cümlesini kuruyor ve kokuyu "domuz veya tavuktan çok daha zengin" olarak tanımlıyor.

Okuyucu Yorumları