Beklenen canavar ortaya çıkıyor!

Belki de son yılların en çok merak edilen birkaç cihazından biri oydu. Ve şimdi, ortaya çıkıyor!

İşte beklenen canavar!

PlayStation 4 ve Xbox One için geriye sadece haftalar, günler kalmış bulunuyor. Yeni jenerasyon olarak adlandırdığımız bu iki konsol, henüz piyasaya çıkmadan önce bile büyük bir rekabet içerisinde. Fakat herkesin unuttuğu bir isim, sonunda kendisini gösterdi: Steam Box.

Valve tarafından geliştirilen konsol, bugüne kadar, resmi açıklamaya rağmen tam bir sır gibi saklanmayı başarmış ender teknoloji ürünlerinden birisi. Öyle görünüyor ki Valve ekibi bu gizliliğe bir dur demek istemiş zira ilk Steam Box prototipini gözler önüne serdirler. 65 milyon kayıtlı kullanıcıya sahip olan Valve'ın tanıtımın yaptığı Steam Box, görüntüsüyle fazlasıyla tanıdık. PlayStation 4 ve Xbox One'ın VHS oynatıcı kasalarına benzeyen tasarımı hemen dikkat çekiyor.

Kasa her ne kadar diğer konsolları andırıyor olsa da bu sadece ilk prototip ve ürün, 2014 yılında piyasaya çıkınca çok farklı bir tasarımla da karşılaşabiliriz. Steam Box'ın en büyük özelliği, tıpkı PC gibi, tamamen upgrade edilebilir, yani gerektiği zaman yeni ve farklı parçalar ile güncellenebilir olması... Bilindiği kadarı ile şanslı 300 adet kullanıcı, ürünün beta testi için bu yıl içerisinde evlerinde Steam Box oynama deneyimi yaşayabilecekler. Valve'a göreyse Steam Box 2014 içerisinde piyasada olacak.

Beklenen canavar ortaya çıkıyor!
Okuyucu Yorumları