Beklenen GTA 5 en sonunda geliyor!

Eğer bir PC oyuncusuysanız ya da yeni nesil bir konsola sahipseniz, GTA 5'ten büyük müjdeniz var!

Beklenen GTA 5 geliyor!

Şu anda oyun dünyasının en merak edilen öğelerinden biri, daha önce de pek çok kez olduğu gibi yine Grand Theft Auto oyunun çıkış tarihi. Ama bu ke beklenen, yeni nesil konsollar ve PC için yayınlanacak olan "geliştirilmiş" GTA 5. Yeni nesil konsollar ve bilgisayar için olan sürümü ile bir kez daha piyasaya çıkması beklenen GTA 5'in çıkış tarihi, pek çok farklı söylentiye de konu oluyor.

Bütün bu söylentilerin arasında ise, resmi açıklamaya en yakın duran açıklamalar, oyunun çıkış tarihinin sonbahar içerisinde olacağını söylüyorlar. Bu noktada da, GameSeek adlı perakende oyun satış sitesi devreye giriyor. Yeni nesil konsollar ve PC için GTA 5 konusunda ön sipariş almaya başlamış olan GameSeek sitesinin söylediğine göre, GTA 5'in çıkış tarihi 7 Kasım olacak.

Tabii ki listelemede bulunan bu öğe ve tarih, oyunun yerinin belirlenmesi için açılan başlığın bir tarih istiyor olmasından kaynaklı olabilir. Ancak, eğer perakendecilerin oyun çıkış tarihi olarak tahmin ettikleri tarih bu ise, yeni neslin ve PC oyuncularının GTA 5'e beklenenden de erken kavuşacağını söyleyebiliriz...

Okuyucu Yorumları