Beklenen konsollar işte böyle geldi

Nintendo, Sony ve Microsoft karşısındaki en önemli kalesini, 2 yeni modelle güçlendirdi!

Daha güçlü, daha büyük!

Nintendo uzun zamandır konsol cephesinde sıkıntı çekiyor. Özellikle Wii U ile istediğini bulamayan firma, 3DS konsolu ile resmen hayata tutunmuş şekilde yoluna devam ediyordu. Milyonlarca kullanıcısı bulunan 3DS içinse uzun zamandır yenilik düşünen Nintendo, sonunda bekleneni yaptı ve yeni iki model ile karşımıza çıkmayı başardı!

Gelişmiş ekran, NFC desteği, daha uzun pil ömrü ve ikinci yön tuşu ile bezenmiş olan yeni modeller, 3DS Direct aracılığı ile görücüye çıktı. Yeni 3DS ve daha büyük modeli olan DS XL'in Japonya'da piyasaya çıkması için çok az bir süre kaldığı da verilen bilgilere eklendi. Ortaya çıkan LL modeli, önceki 3.43 inçlik ebatından biraz daha geniş olan 3.68 ölçülerinde tasarlanmış. Eklenen ikinci yön tuşu ve geliştirilmiş CPU ile kendisini geliştiren 3DS, yeni ekranı sayesinde üç boyut algısını hem daha derinden, hem de daha farklı açılardan verebilecek.

Pek tabi tüm bu yeni değişiklikler, gelecekte çıkacak bazı oyunların, eski 3DS'ler ile çalışamayacak olması anlamına da geliyor. Yine de Nintendo'nun yaptığı yenilikler, onu olduğu noktadan bir adım daha ileriye taşıyacak...

Okuyucu Yorumları