Bileğe yeni giyilebilir cihaz: Peak

Giyilebilir Teknoloji lideri Basis, spor ve uyku takip cihazı Peak'i tanıttı.

Bileğe yeni giyilebilir cihaz

Spor, uyku ve sağlık uygulamaları için tasarlanan giyilebilir cihaz teknolojileri alanında lider olan ve geçtiğimiz aylarda Intel tarafından satın alınan Basis (www.mybasis.com), yeni nesil sağlık ve uyku takip cihazı Basis Peak™'i duyurdu. Yeni parlak dokunmatik ekran tasarımı ve geliştirilmiş sensör teknolojisiyle Peak, herhangi bir sırt bağına ihtiyaç duymadan, egzersizler de dahil olmak üzere 7/24 kalp ritmi görüntüleme imkanı sunuyor. Peak ile Basis, kendine özgü otomatik aktivite takibi, gelişmiş uyku analizi ve gerçek davranış değişimlerine göre tasarlanmış kullanıcı deneyimini bir araya getirerek kendi kategorisindeki en kapsamlı spor ve uyku fotoğrafını çekiyor.

Kasım ayında pazara sunulacak olan Basis Peak™, önceki Basis modellerine göre daha üstün performans, daha fazla fonksiyon ve gelişmiş tasarım vadediyor. Peak'in geliştirme aşamasında Basis, optik kalp ritm motorunu daha güçlü sensörler ile tasarlayarak daha isabetli ve tutarlı sonuçlar için yeniden yarattı. Peak ayrıca hareketleri, terlemeyi ve vücut ısısını sürekli gözlemliyor. Basis'in BodyIQ teknolojisiyle oluşan çoklu sensör yapısı, Peak'in yürüme, koşma, bisiklete binme, uyku safhası, uyku kalitesi ve daha fazlasını otomatik olarak algılamasını sağlıyor. Bu sensörler 7/24 çalışırken bile Peak, pil ömrünü dört güne kadar koruyarak piyasadaki birçok giyilebilir cihazı geride bırakıyor. 50 metreye kadar suya dayanıklı olan saat ile kullanıcılar rahatlıkla yüzebilecekler. Peak, iOS ve Android cihazlardan gelen arama ve yazışmalar gibi akıllı telefon bildirimlerini de gösterebilecek.

Satışa Sunulduğu Bölgeler

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Amazon, Best Buy ve REI'nin yanı sıra www.mybasis.com web sitesi üzerinden satışa sunulacak olan Peak, Kanada ve İngiltere'de de yıl sonu itibarıyla satışta olacak. Desteklenmeye devam edilen B1 ve Carbon Steel Edition dâhil Basis'in önceki ürünlerinin ise bundan böyle satışı olmayacak. Takip ihtiyaçları için isteyen kullanıcıların hesap ve verileri Peak'e aktarılacak. Basis Peak, aksesuarlar, iOS ve Android uygulamaları ile en yeni ürün güncellemeleri hakkında daha fazla bilgi için www.mybasis.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları