Bing açılış sayfası artık daha kişisel!

Cortana'yla yetinmeyen Microsoft, kişisel özellikleri bu dev hizmetine de getirdi!

O da "Cortana'landı"!

Microsoft, şu sıralar kişisel arama işlevlerinin üzerinde önemle duruyor. Henüz kullanılmaya sunulmaya başlanan Windows Phone 8.1'deki kişisel yardımcı Cortana, bunun en iyi işaretlerinden. Firma bu defasında ise Bing'in giriş sayfasına size özel içerikler ekledi.

Bing'in giriş sayfasının alt kısmında normalde trend olan haberler, kartlar şeklinde gösteriliyor. Bing Blog'a göreyse bu kartları Ayarlar bölümüne giderek kişiselleştirmek, artık mümkün. Bu işlemin ardından kartlar, size özel haber, hava durumu, spor haberleri, hisse değerleri, uçuş zamanları ve fazlasını gösteriyor. Blog'a göre bu işlev, diğer Microsoft platformlarına da uzanıyor. Microsoft hesabı oturumunuzu kapatmadığınız sürece Bing, size ilgi alanlarınızla ilgili hatırlatmalar ve uyarılar yapmaya devam edebiliyor.

Bing açılış sayfası artık daha kişisel!

Türkiye'ye henüz yok

Bu arada yenilikler, Türkçe Bing sayfasına henüz gelmemiş görünüyor. İngilizce Bing'in Ayarlar sayfasında, sol tarafta işlevleri etkinleştirebileceğiniz "Interests" adında yeni bir bölüm gösteriliyor.

Sayfa dilini İngilizce yapmanız, görünüşe göre yeni işlevi görmeniz için yeterli değil: Hizmeti ancak ABD'den aldığımız bir IP'de çalışır hale getirebildik.

Okuyucu Yorumları