BİP'i indirenlerin sayısı 6 milyonu geçti

BİP ile 6 milyondan fazla insan 56 ülkede ücretsiz konuşup mesajlaşıyor.

6 milyonu geçtiler !

Turkcell'in anlık mesajlaşma uygulaması BiP'i kullananların sayısı her geçen gün artıyor. Yalnızca Turkcell'liler değil, diğer operatör müşterileri tarafından da kullanılabilen BiP, bugüne kadar 187 ülkede 6 milyondan fazla indirmeye ulaşarak bu alanda bir rekora imza attı. Kullanıcılarının yüzde 36'sını diğer operatör müşterilerinin oluşturduğu ve tamamen yerli bilgi birikimi ve kaynaklarla Türkiye'de geliştirilen BiP, sunduğu sesli ve görüntülü arama özellikleri ile de benzer uygulamalar arasından bir adım öne çıkıyor.

Turkcell'lilere yurt dışında 100 MB'lık BiP kullanımı ücretsiz

Turkcell BiP'i kullanan müşterilerine, yurtdışındayken internet kotalarını harcamamaları için yeni bir kampanya sunuyor. Kampanya kapsamında Turkcell'liler yurt dışında BiP'te geçerli aylık 100 MB ile ücretsiz iletişimin tadını çıkarıyor. Birçok Avrupa ülkesinin yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri, Rusya, Çin ve KKTC dahil 56 ülkede geçerli bu kampanya sayesinde Turkcell'li BiP kullanıcıları, yurtdışında sevdikleriyle rahatça konuşup mesajlaşabiliyor, fotoğraf ve videolarını anında paylaşabiliyorlar.

30 Haziran'a kadar devam edecek kampanya ile faturalı hat kullanıcılarına, her fatura döneminde 100 MB'lık BiP kotası otomatik olarak tanımlanıyor. BiP uygulamasını kullanan faturasız hat sahibi Turkcell'lilerin ise kampanyaya katılmak için YURTDISI BIP yazıp 2222'ye göndermeleri yeterli. Kampanyadan bireysel ve kurumsal tüm Turkcell'liler yararlanabiliyor.

Kampanyanın geçerli olduğu avantaj ülkeleri:

ABD, Almanya, Arnavutluk, Andora, Avusturya, Belçika, Beyaz Rusya, Bosna Hersek, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Çin, Danimarka, Ermenistan, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, Hong Kong, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Kanada, Karadağ, Katar, Kosova, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Makao, Makedonya, Malta, Mısır, Monako, Moldova, Nepal, Norveç, Paraguay, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Slovakya, Slovenya, Sırbistan, San Marino, Suudi Arabistan, Ukrayna, Yunanistan ve KKTC.

Okuyucu Yorumları