BiP'te sesli ve görüntülü arama dönemi

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan BiP, sesli ve görüntülü görüşme özelliği sunmaya başladı.

BiP'ten bir yenilik daha!

Sesli ve görüntülü arama özelliğine sahip yerli uygulama

Bugüne kadar 2.6 milyondan fazla kez indirilen yeni BiP, tamamen yerli bilgi birikimi ve kaynaklarla Türkiye'de geliştiriliyor. Uygulamalar üzerinden sesli ve görüntülü arama yapılabilmesi için güçlü bir altyapı desteği şart. Bu bakımdan Turkcell'in güçlü altyapısını kullanan BiP, yüksek hızlı ve kaliteli hizmet sunuyor. BiP ayrıca Türkiye'de geliştirilen bir mesajlaşma uygulamasının sesli ve görüntülü arama özelliğine sahip olması açısından da öne çıkıyor.

Kaybolan mesajlar ile mesajı gönderen kişinin belirlediği süre sonunda sohbet ekranından yok olan mesajlar BiP'in diğer yenilikçi özelliklerinden birisi. Bunun yanı sıra BiP, anlık mesajlaşmayı çok daha eğlenceli hale getirmek için kullanıcılarına kendi "caps"lerini oluşturma seçeneği de sunuyor. BiP üzerinden mesajlaşanlar, akıllı telefonlarında bulunan bir fotoğrafı kullanarak ya da yeni fotoğraf çekerek oluşturdukları kendi "caps"leri ile sohbetlerine renk katıyor. Turkcell kullanıcıları BiP üzerinden yaptıkları fotoğraf ve video da dahil her türlü paylaşımını internet kotalarını harcamadan yapabiliyorlar.

Akıllı telefonu olan herkes kullanabiliyor

Tüm operatörlerlerin abonelerinin kullanabildiği BiP uygulamasını, iOS veya Android işletim sistemine sahip akıllı telefon kullanıcıları ücretsiz olarak indirerek hemen kullanmaya başlayabiliyorlar. Ayrıca Turkcell kullanıcıları uygulamayı BiP yazıp 2222'ye ücretsiz gönderdikten sonra gelen linke tıklayarak da indirebiliyorlar.

BiP'in öne çıkan özellikleri

  1. Görüntülü görüşme: Dünyanın neresinde olursanız olun sevdikleriniz ve yakınlarınızla yüksek kalitede görüntülü görüşme yapabilirsiniz. Üstelik BiP hem iOS hem de Android işletim sistemli akıllı telefonlarda kullanılabiliyor.
  2. Kaybolan mesajlar: BİP'in kaybolan mesaj özelliği sayesinde gönderdiğiniz mesaj, belirlediğiniz süre sonunda hem sizin hem de karşı tarafın sohbet ekranından yok oluyor.
  3. Caps oluşturma: BİP ile kullanıcılar kendi "caps"lerini de oluşturabiliyorlar. BiP üzerinden mesajlaşanlar, akıllı telefonlarında bulunan bir fotoğrafı kullanarak ya da yeni fotoğraf çekerek oluşturdukları kendi "caps"leri arkadaşları ile paylaşabiliyor. Kendi caps'ini oluşturma dışında sürekli güncellenen bir hazır caps ve çıkartma albümü de var.
Okuyucu Yorumları