Bir Galaxy daha patladı, 6 yaşında çocuk yaralandı

Galaxy Note 7'lerin patlaması nedeniyle zaten zor günler geçiren Samsung, yeni bir patlama haberiyle bir kez daha sarsıldı!

Bir patlama daha!

Samsung Galaxy Note7'nin pilinin patladığı ve alev aldığı 35 olay üzerine Samsung, geri çağırma programını başlatmış ve Note 7 satın alanların, telefonlarını yenileriyle değiştirebileceğini ve geri iade edebileceğini açıklamıştı. Ama Consumer Reports, Samsung'u büyük çaplı bir geri-toplama başlatmadığı için eleştirmişti.

Geçtiğimiz gün ortaya atılan "Galaxy S7 edge de patladı" iddiasının dumanı halen tüterken, bu kez de diğer bir Samsung telefonu, Galaxy Core'un patladığı haberi geldi. NBC'de yayınlanan habere göre, Brooklyn'de yaşayan 6 yaşındaki bir çocuk, elinde tuttuğu Galaxy Core'un patlamasıyla birlikte, yaralandı.

Kazada yaralanan çocuğun büyükannesi Linda Lewis "telefon patladığında torunum video izliyordu. Patlama bütün alarmları devreye soktu" dedi. Kazada yaralanan çocuk ise evine sağ salim dönmüş durumda. Fakat büyükannesi çocuğun bir daha hiç bir telefona yaklaşmak istemediğini ve ağladığını açıkladı.

Büyük annenin söylediğine göre aile Samsung'la iletişime geçmiş ve durumu bildirmiş. Samsung'un NBC'ye yaptığı açıklamada ise, şirketin rapor edilen her olayı titizlikle incelediği söyleniyor.

Okuyucu Yorumları