Bir sonraki Nexus'u LG mi yapacak?

Bir sonraki Nexus'u kimin üreteceği konusunda yeni bir ipucu daha ortaya çıkmış olabilir!

Yeni Nexus'u kim yapacak?

Google'ın bir sonraki Nexus telefonunu kimin üreteceği henüz resmiyet kazanmış değil. Birkaç hafta önce ortaya çıkan söylentiler, cihazın Huawei tarafından üretileceğini düşünmemize sebep olmuştu. Ancak yeni gelen raporlar, Google yöneticilerinin LG'nin Güney Kore'deki merkezine bir ziyaret yaptığını söylüyor. Bu ziyaretin Nexus 6'nın selefiyle ilgili detayları konuşmak üzere yapıldığı düşünülüyor, ancak bunu doğrulamak şimdilik mümkün değil.

Bir başka söylenti ise yeni telefonun adının Nexus 7 olacağı yönünde. Google'ın daha önce Nexus 7 adı altında tabletler piyasaya sürdüğü doğru, ancak firma Nexus'un rakamlarını artırma yolunu izlemek istiyor olabilir. Bir bir başka olasılık ise LG'nin telefon değil bir Nexus tablet üzerinde çalışıyor olması.

Raporlar, yeni cihazın kod adının "N000" olduğunu söylüyor - buradan Google'ın numaralandırma sistemini sıfırlayıp, baştan başladığını çıkarmak da mümkün olabilir. Yeni Nexus hakkında henüz herhangi bir bilgimiz olmasa da, Google'ın bize daha gelişmiş bir Nexus telefon sunmak isteyeceğini tahmin edebiliyoruz.

Okuyucu Yorumları