BlaBlaCar ile seyahati hesaplı hale getirin

Bu yaz Türkiye'de ve Avrupa'da yeni şehirler keşfetmenin eğlenceli ve hesaplı yolu BlaBlaCar!

BlaBlaCar ile hesaplı seyahat

Bu yaz hayalinizdeki tatil planlarınızı gerçekleştirmek için aylar öncesinden program yapmanıza gerek kalmadı! Kış boyunca kavuşmak için gün saydığınız deniz, güneş ve doğaya ulaşmanız BlaBlaCar'la artık an meselesi! Tek yapmanız gereken deniz kıyafetlerinizle, fotoğraf makinenizi hazırlamak ve içinizden nereye gitmek geliyorsa BlaBlaCar'la ulaşım masraflarını dert etmeden yola çıkmak!

İster kendinizi Ege ve Akdeniz'in mavi sularına bırakın, ister Avrupa'da farklı şehirleri ve kültürleri keşfe çıkın, ya da şehir karmaşasından uzaklaşıp kendinizi doğanın kucağına teslim edin. BlaBlaCar bu yaz hem hesaplı hem de eğlenceli yolculuklar yapmanız için 19 ülkede sizi bekliyor.

20 milyondan fazla üyesiyle dünyanın en büyük şehirlerarası yolculuk paylaşım ağı BlaBlaCar, aynı yöne giden sürücü ve yolcuları bir araya getiriyor, yol masraflarını kişiler arasında paylaştırarak seyahati herkes için daha hesaplı hale getiriyor. Ayrıca, yeni insanlarla tanışarak eğlenceli bir yolculuk yapma fırsatı da sunuyor.

Bu yaz Türkiye'de Datça, Selimiye ve Bozburun'un koylarında güneşin keyfini çıkarabilir, Rum mimarisi izlerini taşıyan, sakin Cunda adasında kafa dinleyebilir ya da Fethiye Cennet koyunda kamp kurabilirsiniz. Kaş, Çeşme, Fethiye, Antalya ve Bodrum gibi yaz aylarının en popüler destinasyonlarına da BlaBlaCar'la bütçenizi zorlamadan yolculuklarınızı paylaşarak kolayca ulaşabilirsiniz.

BlaBlaCar'la Avrupa'da da hesaplı seyahat et

BlaBlaCar ile bu yaz küçük bir Avrupa turu yapmak isterseniz, Amsterdam'dan yola çıkarak Paris, Brüksel ve Berlin'e gidebilir, İngiltere'de Londra'dan hareketle Manchester, Cardiff ve Bristol kıyılarını keşfe çıkabilir, Portekiz'de, Lizbon'dan Porto'ya, Porto'dan Coimbra'ya seyahat edebilir hatta Portekiz'den İspanya, Madrid'e bile geçebilirsiniz! İtalya'dan vazgeçemeyenlerdenseniz Roma'dan yola çıkarak Bari ve Napoli'yi gezebilir, BlaBlaCar'la Milano-Cenova hattında seyahat ederek Cinque Terre'ye kadar uzanabilirsiniz.

Yolculuk paylaşım mobil uygulaması BlaBlaCar ile yolculuk yapmanın kişi başı ortalama fiyatları ise şöyle: İstanbul-Kaş 61 TL, İstanbul-Çeşme 45 TL, İstanbul-Bodrum 56 TL, Ankara-Antalya 38 TL Ankara-Fethiye 44 TL, Londra-Manchester 58 TL, Lizbon-Porto 54 TL, Amsterdam-Paris 99 TL, Roma-Napoli 36 TL.

Dünyada milyonlarca insanın yolculuk anlayışını değiştiren BlaBlaCar'ın ücretsiz mobil uygulamasını yükleyip profilinizi oluşturduktan ve yolculuk arkadaşlarınızı seçtikten sonra, tatiliniz için geri saymaya başlayabilirsiniz! Şehirlerarası yolculuğa yeni, hesaplı ve sosyal bir çözüm getiren BlaBlaCar'la bu yaz son dakika tatil planlamanın özgürlüğünü ve rahatlığını yaşayın.

Okuyucu Yorumları