BlackBerry: "Biz, mobilde hala lideriz"

Herkesin "artık yolun sonuna geldi" dediği BlackBerry'nin 1 numarasından "inanılmaz" açıklama!

"Yok artık" dedirten sözler!

BlackBerry'nin son senelerde yaşadığı sıkıntılar çoğumuz farkındayız. Pazar payı sene sonunda yüzde 0.8'e düşmesi beklenen firmanın CEO'su ise ikinci kez "ölmediklerini" tüm dünyaya hatırlattı.

BlackBerry 10 işletim sisteminin pek sezgisel olmadığını kabul eden CEO John Chen, "çok sayıda sorun" yaşadıklarını kabul etse de BlackBerry, bu kez suçun bir kısmını rakiplerine ve medyaya attı. Firma, blog'unda yaptığı açıklamada "rakiplerden BlackBerry hakkında korkuya, belirsizliğe ve şüpheye teşvik eden birçok ses çıktığını" söyledi ve ekledi: "ayakta kalmamızla ilgili abartılı raporlar ve ürünlerimiz hakkındaki yanlış algılamalar, ortalığı karıştırdı."

BlackBerry, bu durumun etkilerini azaltmak üzere mücadele etmesinin gerektiğini düşünüyor. Bunun için Check Portal'ı ortaya çıkaran firma, sayfada rakiplerinin söylediği yanlış şeylere cevap veriyor ve gerçekleri paylaşıyor. Firma, sözlerine şöyle devam ediyor: "BlackBerry'nin mobilde liderliğini sürdürdüğüne dair kanıtlar sunacağız. Rakiplerin "duman ve aynalar" pazarlama taktiklerini ise açığa çıkaracağız."

Okuyucu Yorumları