Blackberry Priv nihayet satışa sunuldu!

BlackBerry'nin ilk Android'li telefonu Priv, nihayet satışa sunuldu! İşte özellikleri...

Android'li Blackberry satışta

BlackBerry'nin ilk Android'li telefonu Priv, İngiltere'de satışa sunuldu. Fiziksel klavyeli telefon, klavyesini sürükleyerek dışarıya çıkarana kadar piyasadaki diğer telefonlara oldukça benziyor.

Klavyesine rağmen oldukça ince bir telefon olan BlackBerry Priv, Samsung ve Apple'ın amiral gemilerinden sadece biraz daha kalın. Priv, BlackBerry'nin diğer telefonları gibi güvenlik ve gizlilik yetenekleriyle öne çıkıyor. Priv'le gelen bir uygulama, telefonunuzdaki çeşitli faktörlere dayanarak bir güvenlik puanı veriyor. Uygulama bunun yanında kişisel bilgi toplayan uygulamaları da algılayıp size gösterebiliyor. Telefonun bir başka özelliği, BlackBerry'ye göre 22,5 saatlik pil ömrü sunması.

Blackberry Priv nihayet satışa sunuldu!

Yeni BlackBerry'nin 5,4 inç'lik 2560 x 1440 piksel ekranı, Samsung'un Galaxy S6 Edge'i gibi kenarlara doğru kavis kazanıyor. 1,8 çift çekirdekli (ve 1,44GHz dört çekirdekli) Qualcomm Snapdragon 808 işlemci ve 3GB RAM ile gelen Priv, Android 5.1.1 Lollipop ile geliyor ancak yakın bir zamanda Android 6.0 Marshmallow güncellemesini alacağı biliniyor...

Blackberry Priv nihayet satışa sunuldu!
Okuyucu Yorumları