BlackBerry'den S6 Edge modeli telefon

Son zamanlarda çok fazla konuşulan sürpriz telefonun, Galaxy S6 Edge'e benzeyeceği iddia edildi!

O da kıvrık ekranlı olabilir!

BlackBerry'nin üreteceği iddia edilen Android tabanlı akıllı telefon, teknoloji takipçileri tarafından merakla bekleniyor. Özellikle geçtiğimiz gün twitter kullanıcısı Evan Blass tarafından sızdırılan görüntüler "BlackBerry Venice" olarak anılan yeni cihazın "BlackBerry Passport" modeliyle benzerlik taşıdığı fikrinin doğmasına yol açmıştı.

Evan Blass tarafından yayınlanan yeni görüntülere bakıldığında ise cihazın Samsung'un amiral gemisi Galaxy S6 Edge'e benzer şekilde kavisli bir ekrana sahip olarak gelebileceği görülüyor. Ayrıca yeni yayınlanan fotoğrafta fiziksel klavyenin yer almaması da dikkat çekiyor. Blass, yayınladığı ilk görüntünün sadece bir fikir olduğunu iddia ediyor ve gerçek Venice'in, yukarıdaki telefon olabileceğini söylüyor.

Son sızıntılarla birlikte cihazın 5.4 inç ekran, 18 Megapiksel kamera, 5 Megapiksel ön kamera, Snapdragon 808 işlemci ve 3GB RAM ile geleceği biliniyordu. Yayınlanan yeni görüntülerde ise cihazın alt kısmında kulaklık jakı ve micro USB girişinin olduğu görülüyor.

Okuyucu Yorumları