Blue, ilk geliştirme aşamasını tamamladı!

Windows kullanıcılarını heyecanlandıran yeni Windows Blue'dan heyecan verici bir haber daha geldi!

Windows Blue'dan iyi haber!

Windows 8'in "Blue" güncellemesine ait internete sızan görüntüler, işletim sistemi için ilk büyük güncellemenin iki önemli geliştirme aşamasından birini geçtiğini gösteriyor. Blue, geçtiğimiz günlerde Microsoft'un iş ilanlarında da görünmüş ve varlığı doğrulanmıştı.

ZDNet'in raporuna göre "Windows Blue" adlı güncelleme, yayınlanmadan önce geçmesi gereken iki geliştirme aşamasından birini tamamladı bile. Rapora göre Microsoft, Windows Blue güncellemesi için "geliştirici önizleme" veya "tüketici önizleme" sürümleri sunmayacak. Bu nedenle güncellemenin kullanıma sunulma tarihi, Ağustos 2013 olabilir.

Blue ile hızlı güncelleme trendine uyum göstermek isteyen Microsoft, böylelikle Windows 8 için ilk büyük güncellemeyi yayınlamış olacak.

Blue'nun öncelikle kullanıcı arayüzüne odaklanan bir güncelleme olacağı düşünülüyor ancak işletim sisteminin işleyişinde de geliştirmeler sunabilir. Blue'nun sadece Windows 8'e yönelik bir güncelleme değil, Windows Phone 8 gibi diğer Microsoft ürünlerini de kapsayan daha geniş bir yükseltme olacağı düşünülüyor.

Okuyucu Yorumları