Bluetooth Kulaklık Alırken!

Cep telefonunda özgürlük: Chip Online Bluetooth kulaklık alırken karar vermenize yardımcı oluyor.

Bluetooth Kulaklıklar

Giriş SeviyesiGiriş Seviyesi
Önerilen Modeller: Logitech Mobile Express, Sony Ericsson HBH-610, Motorola H500, Plantronics Explorer 320, Nokia HS-36W

Kablosuz kullanım yaygınlaşıp cep telefonları ile kullanımları da artınca piyasadaki modellerin sayısı da artış gösterdi. Bir Bluetooth kulaklık alacağınızda ilk unutmamanız gereken onu uzunca bir süre kulağınızda taşıyacağınızdır. Bu yüzden kulağınıza rahat oturan ve sizi rahatsız etmeyen bir model seçmeniz büyük önem taşıyor.

Giriş seviyesindeki modeller temel işlemlerini yerine getiren yani arama yapma ve gelen çağrıları cevaplama özelliklerine sahip modellerdir. Çoğunlukla kapsama alanları düşüktür ve gürültü ortamlarda iyi performans göstermezler. Fazlaca özelliğe sahip olmadıkları gibi çoğu model kulakta uzun süre tutulacak rahatlığa sahip değildir.

Orta Seviye

Orta Seviye

Orta SeviyeOrta Seviye
Önerilen Modeller: Logitech Mobile Traveller, Jabra BT250v,Motorola H700, Plantronics Discovery 640

Bu seviyedeki modellerde kaliteli mikrofonlar, konuşmaları tek dokunuşla kabul etme, reddetme veya sonlandırma gibi özellikler bulunmaktadır. Oldukca hafif ve rahattırlar. 30 metreye kadar kapsama alanına 5-6 saate kadar konuşma süresine sahiptirler.

Pek çok kullanıcının ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacaktırlar.

İleri Seviye

İleri Seviye

İleri Seviyeİleri Seviye
Önerilen Modeller: Jabra JX10, Jabra SP500, Plantronics Pulsar 590A

Bu kategorideki modeller oldukca konforlu, hafif ve kalitelidirler. Dizüstü bilgisayarlar ya da kablosuz mp3 çalarlar gibi cihazlarla da kullanılabilmektedir.

Bazı modeller beraberinde kablosuz alıcıları da içermektedir böylece mp3 çalarınızı veya dizüstü bilgisayarınızı rahatça kullanabilirsiniz.

Tek dokunuşla cevaplama, reddetme ve sonlandırma özellikleri standart olup çoğu model de ses açma-kapama, sessize alma gibi özellikler de bulunmaktadır. Üstün performans sergileyen bu modeller 6 saatten daha fazla konuşma süreleri sağlayabilmektedir.

Okuyucu Yorumları