Böyle bir iPhone 7 kulaklığına ne dersiniz?

Yeni sızan bir görüntü, iPhone 7'nin kulaklık girişinin gerçekten gitmiş olabileceğinin ipucunu veriyor!

iPhone 7 kulaklığı böyle mi olacak?

iPhone 7, kulaklık girişini kaldırıp, Lightning girişine geçiş yapsa bile bu büyük bir yenilik olmayacak; ancak her geçen gün bu konuyla ilgili yeni dedikodular gelmeye devam ediyor. Çince sosyal ağ Weibo'dan sızan yeni görüntülerde 3,5mm'lik kulaklık jakı yerine Lightning bağlantısını kullanan bir kulaklık görünüyor.

Bu tür bir görüntüyle ilk kez karşılaşmadığımızı hatırlatalım. Benzer bir kulaklık bu sene Mart ayında da ortaya çıkmıştı. Bu arada başka bir rapor, bu kulaklıklar gerçek olsa bile isteğe bağlı olacağını, 3,5mm'lik girişin bir sonraki iPhone'da yer alacağını söylüyor. Gördüğünüz üzere dedikoduların arkası kesilmediği gibi, dedikodular birbirleriyle etkileşimli hale gelmiş durumdalar.

Böyle bir iPhone 7 kulaklığına ne dersiniz?
Görsel: @iPhoneSJ

Önceden sızan görüntüye (yukarıda) yakından baktığımızda Apple'ın iPhone 5'te karşımıza çıkardığı ve iPhone 6S'te halen kullandığı keskin plastik kenarlara sahip Lightning bağlantısını görüyoruz. Yeni sızıntıda görünen Lightning kulaklığın tasarımı ise baştan aşağı değişmiş görünüyor. Bu Apple'ın bir tasarım değişikliğine gittiğinin işareti olabileceği gibi, gördüklerimizin sahte olduğunun ispatı da olabilir.

Yeni görüntünün sahte olup olmadığını söylemek zor, ancak bu tür bir ürünün sahte görüntülerini üretmenin çok zor olmayacağını tahmin edebiliyoruz. Yeni Moto Z ve Moto Z Force, 3,5mm'lik portu kaldırmakta Apple'dan çabuk davrandı. Apple'ın bu modayı sürdürüp sürdürmeyeceğini Eylül'de göreceğiz.

Okuyucu Yorumları