Brother'dan sıradışı bir yazıcı: MFC-6490CW

Brother'ın yeni renkli yazıcısı, faks, fotokopi ve daha bir çok özelliği üzerinde barındırıyor...

Brother'dan çok yönlü yazıcı!

Brother dünya'nın ilk A3 çok fonksiyonlu mürekkep püskürtmeli yazıcısıyla beklentileri karşılıyor. A3 Yazıcı, faks, fotokopi, tarama, kablosuz bağlantı ve daha pek çok özelliği kompakt tasarımı ve yüksek renkli baskı kalitesiyle birlikte sunuyor.

"Her zaman yanınızda" yaklaşımıyla sıra dışı yeniliklere imza atan Brother, Çok İşlevli Merkezler (MFC) serisinde ürettiği 6490CW modeliyle Küçük ve orta ölçekli işletmeler ile ev ofislerinde duyulabilecek tüm ihtiyaçları tek bir yazıcıyla çözüme kavuşturuyor.

A3 baskı, faks, fotokopi ve tarama ile sağladığı avantajlarının yanında MFC-6490CW, Wi-Fi özelliği ile zahmetsizce birden fazla bilgisayarın kablo bağlantısına gerek duymadan kullanımına olanak tanıyor. 28ppm hızında baskı yeteneğine sahip olan MFC-6490CW, 1.200 x 6.000 dpi çözünürlüğünde yüksek baskı kalitesi sunuyor.

Teknik özellikler

Teknik özellikler
Resmi büyütmek için üzerine tıklayın

3.3" renkli geniş LCD ekranı ile kolay kullanım imkanı ve basmadan önce renkli resimleri görüntüleyebilme, süper G3 33.6Kpbs faks modemi ile faksların yaklaşık 3 saniyede hızlıca iletimi, 50 sayfa otomatik belge besleyici ve 400 sayfalık iki ayrı kağıt çekmecesi ile farklı boy formatları arasında kağıt idaresinin karmaşasını ortadan kaldırıyor.

Yeni nesil MFC-6490CW, bilgisayar olmadan da pek çok işlevi yerine getirebiliyor. Medya kartlarından, PictBridge özellikli fotoğraf makinelerinden veya USB belleklerden doğrudan baskı, hatta renkli geniş LCD ekranı sayesinde bilgisayardan bağımsız olarak fotoğrafların düzenlemesi bile kolaylıkla yapılabiliyor.

Daha fazla bilgi için: www.brother.com.tr

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları