Bu 6 harika web oyunuyla "ara verin"!

Kısa bir kahve arası mı vermek istiyorsunuz? O zaman bu oyunlar tam size göre!

6 harika web oyunu!

Bazen ara vermeniz gerekebilir. Sadece hayatın streslerinden veya yoğun işinizden bahsetmiyoruz, bu bazen saatlerinizi harcadığınız bir oyun da olabilir. Normalde çoğu kişi, mobil oyunlara sarılacaktır ancak bu yazımızda web tarayıcınızda oynayabileceğiniz 6 müthiş oyunu sıralayacağız.

Entanglement: Oyundaki konsept yeni değil, Windows'un eski sürümleriyle gelen Pipe Dream'ı oldukça andırıyor. Ancak kare yerine altıgenlerin kullanılmış olması, oyuna derinlik katmış. İyi bir oyuncu olmak istiyorsanız düşünmeniz şart, ancak hiç düşünmeden de oynayabilirsiniz.

Bu 6 harika web oyunuyla

Mini Metro: Bir web oyunu olan Mini Metro'da bir metro transit ağının stratejisi ve lojistikleri simüle ediliyor. Web üzerinden oynanan oyun, minimal grafiklere sahip. Amacınız, yolcuların birikmeden istedikleri yere ulaşmalarını sağlayacak biçimde istasyonları birbirine bağlamak. Basit, ama şaşırtıcı derecede güzel ve sürükleyici...

Solipskier, Winterbells ve iki oyun daha!

Solipskier, Winterbells ve iki oyun daha!

Solipskier: Oyunda kayakçı ana karakterinizin üzerinde kayacağı bir yüzey çiziyorsunuz. Yandan görünen oyunda ekran, durmadan kayıyor. Amacınız, en yüksek puanı almanızı sağlayacak yeri çizmek. Özel yerlerden geçmek ve karşınıza çıkan engellerden kaçmak, puan kazanmanızı sağlıyor.

Winterbells: Winterbells, varlığını hala sürdüren çok eski bir web oyunu. Winterbells'i oynamak için tek ihtiyacınız olan, bir fare. Zıplayan bir tavşanı canlandırdığınız oyunda havada asılı duran zillere dokunarak zıplamanız ve yükselmeniz gerekiyor. Yükseldikçe daha çok puan alıyorsunuz, ancak karşınıza çıkabilecek düşman ve engellerin sayısı da artıyor. Oyunun müziği, onu oynamaya değer kılacak kadar güzel.

Bu 6 harika web oyunuyla

Stealth Assassin: Taktiğinizin önem kazandığı Stealth Assassin, gizlice ve dikkatle ilerlemeniz gereken bir oyun. Başında saatlerinizi veya birkaç dakikanızı harcamak, sizin tercihinize kalmış.

Flow: Flow, aslında bir oyun değil ve "akış teorisi" adı verilen psikolojik fenomeni temel alıyor. Kısacası oyun, örneğin oyun oynarken "bölgede kalma" durumunu açıklamaya çalışıyor. Teoriye göre bu denge, zorluk ve beceri arasında denge kurulduğunda gerçekleşiyor. Aşırı kolaylık sıkıcılığa yol açarken, zorluğun artması, gerginlik yaratıyor.

Okuyucu Yorumları