Bu cep konuşulur: GM 5 Plus tanıtıldı!

İşte Android One ailesinin yeni gözdesi: General Mobile "GM 5 Plus"

Bu cep çok konuşulacak!

En güncel teknolojileri kullanıcısıyla buluşturan General Mobile, Android One programının yeni üyesi "GM 5 Plus" ı İspanya'nın Barselona şehrinde gerçekleştirilen Mobil Dünya Kongresi'nde düzenlediği bir etkinlik ile tanıttı.

Android One programı çerçevesinde Avrupa pazarında lanse edilen ilk Android One ürünü General Mobile Android One 4G'nin kısa zamanda yakaladığı başarılı satış rakamları ve olumlu kullanıcı dönüşleri ardından, General Mobile "GM 5 Plus" ile performans çıtasını yükseltmeyi hedefliyor.

General Mobile "GM 5 Plus", tüketicilerine en iyi kullanım deneyimini sağlamak için mükemmel donanım ve en güncel yazılımı bir arada sunuyor. Kullanıcılar "GM 5 Plus" ile flaşlı 13 MP ön kamerası ile harika Selfie'ler çekerken, CAT-7 ile Süper hızlı internet ile diledikleri anda istedikleri bilgiye erişim, paylaşım imkanına sahip olabilecekler. "GM 5 Plus" üstün teknolojik özellikleri kaliteyi hissedecekleri harika bir tasarım ile de tamamlıyor.

"GM 5 Plus" lansmanına katılan Google Güney Avrupa, Rusya, Türkiye ve Orta Doğu Android İş Ortaklığı Direktörü Anne Laurenson, "Saf Google deneyimini, en güncel Android versiyonu ve düzenli yazılım güncellemeleri sunarak, yüksek kaliteli akıllı telefonları geniş kitlelere sunmayı amaçlayan Androd One program iş ortaklığını, General Mobile ile devam ettirmekten memnun olduklarını belirtti. Anne, "General Mobile'ın "GM 5 Plus" modelini ilk Android one telefonları General Mobile 4G modeli başarısı üzerine geliştirmelerinden heyecan duyuruyoruz" diye ekledi.

General Mobile başarısını, Dünya'ya Android One ile açılarak devam ettirecek

General Mobile Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Yaman, Google ile Android One programı çerçevesinde gerçekleştirilen işbirliğinin ikinci ürünü olarak General Mobile "GM 5 Plus" ı lanse etmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Yaman; ''Android One programı çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz işbirliğimizin ilk ürünü General Mobile 4G, 2015 yılında 15 ülkede çok önemli başarılara imza attı, yapılan araştırmalarda en çok tercih edilen telefonlar sıralamasında üst sıralarda yer aldı. Android One programının ikinci telefonu, General Mobile "GM 5 Plus" modelimizi bu yıl 15 ülkenin ilerisine de taşıyarak dünya çapında başarılara imza atmayı hedefliyoruz."

GM 5 Plus: 'Dokun, Hisset, Hız, Güç ve Selfie'

General Mobile Genel Müdürü Muzaffer Gölcü, Android One programı çerçevesinde General Mobile tarafından geliştirilen "GM 5 Plus"ın "Dokun, Hisset, Hız, Güç ve Selfie olarak 5 önemli başlıkta en iyi performansı sağladığını belirtti. "Plus" ise; 5 önemli özelliğe ek olarak yazılım alanında "En Güncel Android versiyonu" olma özelliğinden kaynaklandığını belirtti.

Gölcü; "Müşterilerimizin çok şık, ince ve metal çerçeveli, kaliteyi hissedebilecekleri bir tasarım oluşturduk. Günümüzde fotoğraf çekimi Selfie ile bütünleştiğinden dolayı ön ve arka kamerayı aynı, Sony sensorlü ve Flaşlı 13 MP yaptık. Kullanıcılarımıza sınıfında lider bir Selfie deneyimi yaşatacağız. Qualcomm işbirliği ile 8 çekirdek 64 bit güçlü işlemci ve 4.5G CAT-7 modem ile Avrupa'da bir ilki gerçekleştirdiklerini, tüketicilerine süper hızlı interneti 300Mps Download, 100Mps Upload ile deneyimleyeceklerini, sosyal medya, fotoğraf, canlı video çekimlerini en hızlı şekilde yükleyebileceklerini, müşterilerin tek elle kullanabilecekleri en büyük ekran olan 5.5 inc boyutunu, dayanıklı Gorilla Glass 4 ekranı ve 79% ekran-kasa oranı ile geliştirdiklerini, Qualcomm'un geliştirdiği Quick Charge 3.0 desteği ile; 3100 mAh pilin 30 dakikada %60'ının doldurulabileceğini, 3GB RAM ve 32GB dahili 128GB arttırılabilir hafızası ile de güçlü bir donanıma sahip olacağını belirtti.

Gölcü, ayrıca cihazın Uzay grisi, Gümüş, Altın ve Roze altın olmak üzere 4 farklı renk seçeneklerini Single ve Dual SIM versiyonları ile pazara sunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Okuyucu Yorumları