Bu cihaz, Samsung Galaxy Note 8 mi?

Bu fotoğraflardaki cihaz, Samsung'un merakla beklenen Galaxy Note'u olabilir!

Yeni Galaxy Note bu mu?

Samsung'un 8 inç ekranlı bir tablet üzerinde çalışmakta olduğu söylentisi bir süredir bilişim dünyasını meşgul ediyor. Son olarak DDay.it isimli İtalyan teknoloji blogunda yayınlanan fotoğraflar, tabletin belki de yakında piyasaya sürüleceğini düşündürüyor.

Nerede olduğu tam olarak anlaşılamasa da bir toplu taşıma aracında çekildiği hissini veren fotoğraflarda, 8 inç ekrana sahip bir tablet görünüyor. Eğer fotoğraflardaki cihaz gerçekten Galaxy Note 8 ise, genel beklentinin aksine ufak bir Note 10.1'e değil de biraz irice bir Galaxy S3'e benzediğini söyleyebiliriz. Ekranın altında, fiziki tuşun yanında bulunan dokunmatik tuşlar, Samsung tablet tasarımı açısından bir yenilik.

Eğer diğer söylentiler doğruysa Samsung Galaxy Note 8'de, 1280 x 800 piksel çözünürlüklü Super Clear LCD ekran, 1,6 GHz hızında işlemci ve 2 GB RAM bulunacak. Sadece 7,95 milimetre kalınlığında ve 330 gram ağırlığında olacak olan tabletin 16 GB ile 32 GB hafızaya sahip 3G ve Wi-Fi modellerinin olacağı iddia ediliyor. Tabletin 2013'ün ilk yarısında piyasada olması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları