Bu haber eski oyuncuları çok sevindirecek

Çok eski bir oyuncuysanız ve geçmişin oyun canavarlarını özlüyorsanız, bu cihaz sizin için!

"Onu" özleyenlere müjde!

Bir dönem konsol denildiği zaman akla Genesis ve Dreamcast isimleri gelirdi. Zamanının çok ilerisinde teknolojilere sahip konsollar üreten Sega, günümüze baktığımız zaman Nintendo, Sony ve Microsoft'a karşı ağır bir yenilgi almış gibi duruyor.

Nitekim Sega hala hayatta; daha da önemlisi, dev bir oyun şirketi olarak revaçta kalmayı başarmış durumda. Pek tabi bu durum sizi mutlu etmiyorsa ve tıpkı geçmişteki gibi Sega ibaresi taşıyan donanım ürünleri almak istiyorsanız hala şansınız var! Nasıl mı? Sega Genesis görünümlü ve onun parçalarına sahip yeni Bluetooth hoparlörlerden satın alarak... Evet, Sega geçtiğimiz günlerde, efsane konsolu Genesis'in 25. yaş günü dolayısıyla Tommo markası ile birlikte çok özel bir ürün geliştirdi.

12 Aralık tarihi ile satışa çıkacağı beyan edilen ürünün satış fiyatıysa 90 dolar olacak. Cihaz aynı zamanda Bluetooth 4.0 desteğine, diğer ses cihazlarından gelen kablo giriş desteğine ve hatta NFC desteğine bile sahip olacak. Kasanın üst kısmında bulunan girişlerse tamamen eski Genesis'in oyun kolu girişlerinden yola çıkarak tasarlanmış. Ama bu yeni Genesis'te oyun oynanamayacak.

Okuyucu Yorumları