Bu iPhone 7 modelini tercih edeceklere kötü haber

iPhone 7'nin "Jet Black" rengini tercih edecek kullanıcılar kendilerini şimdiden bu kötü senaryoya hazırlamalı!

iPhone 7'niz bu hale gelebilir!

Evet, sonunda uzun zamandır beklenen iPhone 7 tanıtıldı ve kullanıcılarla buluştu. Özellikle suya karşı dayanıklı bir tasarıma kavuşmasıyla çok fazla konuşulan iPhone 7, bunun yanında tasarımında yeni renklerle beraber gelmesiyle de kozmetik anlamda dikkat çekici görünüyor. Jet Black başta olmak üzere Black, Silver, Gold ve Rose Gold renkleriyle kullanıcılarla buluşan iPhone 7, özellikle Jet Black'le rağbet görecek gibi. Fakat bu rengi tercih edecekleri bir sıkıntı bekliyor.

Jet Black rengi, siyah rengin cilalanmış türevi gibi bir görünüm sunuyor. Onun için bir nevi parlak piyano rengi benzetmesi de yapabiliriz. Göz alıcı rengiyle muhtemelen en büyük talebi bu modeliyle görecek olan iPhone 7, öte yandan bu modelle tasarıma ilişkin en büyük sıkıntıyı da beraberinde getirecek. Parlak (cilalı) yüzeyiyle diğer renk seçeneklerine kıyasla çizilmelere karşı daha açık olan Jet Black, bu sebeple onu satın alacaklara da kılıf kullanma ihtiyacı getiriyor.

O nedenle eğer iPhone 7'nin Jet Black versiyonuna gönül verdiyseniz, kılıf kullanmaya veya çiziklere karşı kendinizi hazırlasanız iyi edersiniz.

Okuyucu Yorumları