Bu PC hem Skylake'li hem de çok ince

DataStar, Shuttle'ın Intel Skylake işlemci desteği sunan yeni endüstriyel PC'sini satışa sundu...

Skylake'li ince PC!

Kurumların istedikleri şekilde yapılandırabileceği endüstriyel PC'ler üreten Shuttle'ın Türkiye distribütörü DataStar, çok ince yeni bir PC'yi satışa sundu. Sadece 43 mm kalınlığında olan Shuttle DH170, Intel'in 6. kuşak Skylake işlemci desteğine sahip. Üç ayrı ekranın bağlanabildiği yüksek performanslı DH170, Intel H170 yonga setini kullanıyor. Skylake LGA1151 65W işlemci desteğine sahip olan PC, büyük dijital tabelalar için uygun bir çözüm. 4K ultra HD video oynatma desteği sunan PC, 7 gün 24 saat çalışmaya uygun olarak tasarlanmış.

Üzerindeki farklı giriş birimleri sayesinde farklı bağlantı destekleri sunan DH170'e aynı anda üç ekran birden bağlanabiliyor. İki adet Display, bir adet HDMI girişi üzerinden bağımsız çalışan üç ekrana destek sağlayan PC, ince yapısı sayesinde her yer rahat ve kolay bir şekilde monte edilebiliyor. Intel Skylake desteği sunan üründe Core i3, i5, i7 ve Pentium işlemciler kullanılabiliyor. Kurumlar gereksinimlerine göre PC'nin içeriğini belirleyebiliyorlar. Grafik desteği de güçlü olan DH170'de Intel HD Graphics ekran kartı yer alıyor. 16GB'a kadar maksimum bellek kapasitesine sahip olan ürün çift kanal DDR3L 1600 desteği sunuyor. İki adet Gigabit LAN girişi sayesinde yüksek hızda veri aktarımı yapabiliyor. Ayrıca hem USB 3.0 hem USB 2.0 girişi olan PC'de SATA 6Gbps, RS232/422/485, M.2 ve Mini PC girişleri de yer alıyor.

İnce Tasarım, Kolay Montaj

1.3 litre hacme sahip olan Shuttle DH170, çok az kabloya sahip ve kolayca monte edilebiliyor. Akıllı fan tasarımı sayesinde uzun süreli çalışmalara uygun olan PC, bu sayede sessiz de çalışıyor. Shuttle'ın özel ısı borusu soğutma sistemi, PC'nin serin bir ortamda çalışmasını sağlıyor. Eksi 50 dereceye kadar çalışmayı sağlayan sanayi tipi kapasitörler sayesinde uzun süreli çalışmaya dayanıklı olan PC, harici güç anahtarı sayesinde her yerden kolaylıkla açılıp kapatılabiliyor. PC'de ayrıca Clear CMOS fonksiyonu sayesinde kasa açılmadan BIOS ayarları sıfırlanabiliyor.

Okuyucu Yorumları