Bu program geleceğin liderlerini yetiştirecek

E-Güven, İstanbul Bilgi Üniversitesi ile birlikte çok önemli bir projeyi hayata geçirdi.

Geleceğin liderleri yetişecek

E-Güven Akademi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin 3-26 Kasım tarihleri arasında Dolapdere kampüsünde düzenlediği 16 saatlik ücretsiz e-dönüşüm sertifika programı başladı. Çalıştıkları kurumlara e-dönüşüm konularında liderlik etmek isteyen bireylere alanındaki uzman isimlerin eğitim vereceği programda, e-dönüşüm stratejilerine ve uygulamalarına ilişkin pek çok başlık yer alıyor. E-dönüşümle ilgili en doğru ve güncel bilgilerin aktarılacağı sertifika programında bu alandaki son gelişmeler ve dünyadan başarılı örnekler katılımcılarla paylaşılacak.

E-GÜVEN ve İstanbul Bilgi Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen E-GÜVEN E-Dönüşüm Sertifika Programı, alanındaki uzman isimler tarafından katılımcılara her geçen gün önemi biraz daha artan e-dönüşüm stratejileri ve uygulamaları hakkında detaylı bilgi vermeyi ve bu alandaki önemli gelişmelerle dünyadan başarılı uygulama örneklerini paylaşmayı amaçlıyor.

3-26 Kasım 2015 tarihleri arasında Salı ve Perşembe günleri İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü'nde gerçekleştirilecek olan sertifika programı, dört hafta boyunca toplam 16 saat sürecek. Herkese açık olan programa e-dönüşüm öğelerini şirketlerine konumlandırmak isteyen profesyonellerin, e-dönüşüm alanında faaliyet gösteren şirketlerde çalışmak isteyen öğrencilerin ve kamu çalışanlarının katılması hedefleniyor. Katılımcıların, e-dönüşümün temel unsurlarından, bulut bilişime ve mobil uygulamalara kadar birçok farklı alanda eğitim göreceği programa son başvuru tarihi 28 Ekim.

Türkiye'nin e-dönüşüm liderlerine ihtiyacı var

Gerçekleştirecekleri sertifika programının Türkiye'de e-dönüşümün yaygınlaşması için atılan ciddi bir adım olduğuna dikkat çeken E-GÜVEN Genel Müdürü Can Orhun şunları ifade etti:

"Türkiye'nin e-dönüşüm süreci içerisinde 2018 yılı itibariyle e-devlet kullanıcı sayısını 30 milyon, hizmet kalemini ise 3 bine çıkarma hedefi var. E-GÜVEN olarak bu doğrultuda bu program ile amacımız kurumlardan bireylere e-dönüşüm hakkında bilgi birikimini artırırken kullanımı da yaygınlaştıracak düzeyde etkili bir eğitim verebilmek. İstanbul Bilgi Üniversitesi ile birlikte düzenlediğimiz bu program Türkiye'de bir ilk. Programa katılanlar, e-dönüşüm kavramını ve e-dönüşümü oluşturan alt başlıkları alanındaki uzmanlar kişilerden öğrenecek. Programımızın öncelikli amaçları arasında e-dönüşümü bir vizyon olarak benimsetmek ve sektöre nitelikli iş gücü kazandırmak yer alıyor. Katılımcılar programın sonunda birer e-dönüşüm lideri olma yolunda ilk adımı atacaklar."

E-GÜVEN E-Dönüşüm Sertifika Programı'nın eğitmen kadrosunda sektörün önde gelen isimlerinden E-GÜVEN Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Gönç, E-GÜVEN Genel Müdürü Can Orhun, BTS&Partner Ortağı Tuğrul Sevim, E-GÜVEN İş Geliştirme, Satış ve Pazarlama Direktörü Ayşegül Tüzün, Türkkep Genel Müdürü Yüksel Samast, FİT Solutions Ürün Yönetimi Başkanı Murat Kaptan, BİZNET Genel Müdür Yardımcısı Haluk Aydın, Metamorfoz Yönetici Ortağı Ergi Şener ve Bulutistan Kurucu Ortağı Begim Başlıgil bulunuyor.

Okuyucu Yorumları