Bu sızıntıya göre HTC 10 dört renkle geliyor!

Önümüzdeki ay tanıtılması beklenen HTC'nin yeni amiral gemisi, bu kez de tüm renkleriyle sızdı!

HTC 10'dan "renkli" sızıntı!

HTC'nin önümüzdeki ay görücüye çıkması beklenen yeni amiral gemisi modelinin neye benzeyeceği ve hangi özelliklere sahip olacağının yanında halen bir bilinmeyen önemli bir unsuru daha var. O da cihazın adının ne olacağı! Zira ortada dolaşan sızıntılara göre halihazırda One M10, M10 ya da sadece 10 olmak üzere üç olasılık mevcut.

@evleaks adlı Twitter kullanıcısından gelen son sızıntılarda yer alan görseller ise adının HTC 10 olacağı anlaşılan cihazın dört renk seçeneğiyle geleceğine işaret ediyor.

Söz konusu bu renklerin HTC tarafından nasıl adlandırıldığı bilgisine de yer veren tweet'e göre cihaz "karbon grisi, buzul gümüşü (beyaz ön panel), buzul gümüşü (siyah ön panel) ve yakut altın" olmak üzere dört farklı renk seçeneğine sahip olacak.

Bu sızıntıya göre HTC 10 dört renkle geliyor!
@evleaks

Sızıntı geçmişlerini kontrol ettiğimizde @evleaks'in genellikle yanılmayan oldukça sağlam kaynaklardan biri olduğunu görüyoruz. Diğer yandan geçtiğimiz yıl @evleaks'in One M9 sızıntısının ardından HTC tamamen farklı bir tasarımla çıkagelmiş ve ters köşe yapmıştı.

Dolayısıyla, resmi tanıtımda bambaşka bir tabloyla karşılaşabileceğinizi de unutmadan @evleaks'in bu sızıntılarını da göz ardı etmemek en iyisi.

Tayvanlı firmadan tanıtım tarihine dair resmi bir davetiye henüz gelmese de, etkinliğin 19 Nisan'da yapılacağı tahmin ediliyor.

Okuyucu Yorumları