Bu Telefonun İsmini Siz Koyacaksınız!

Çinli cep devinin sıradaki amiral gemisi için tek bir eksik kaldı: İsmi... Bu ismi bulma görevi ise, size düşüyor!

Bu telefonun ismini siz koyacaksınız!

ZTE, benzeri olmayan yeni bir akıllı telefon geliştiriyor. Kullanıcı kitlesiyle birlikte çalışan ZTE, telefonun tasarımını tamamen talebe göre yapıyor. CSX (Crowd Source X) olarak bilinen proje son aşamasına kadar geldi. Yüksek sistem kalitesi ve kendine has özellikleriyle 2017'de çıkması planlanan cihazın tek eksiği bir isim.

ZTE şu açıklamayı yaptı: "CSX projesinin bir sonraki adamı, telefonu adlandırmak olacak. Siz olsanız bu telefona nasıl hitap ederdiniz?"

Tabi ki, kullanıcıların ürünü isimlendirmesine izin vermek biraz riskli bir yaklaşım. Bu yılın başlarında İngiltere halkına yeni bir kutup araştırma gemisine isim bulması için fırsat tanınmıştı. Yapılan online ankette büyük bir çoğunlık "Boaty McBoatface" ismini oylamıştı. Anket sonrasında yetkililer, anketten çıkan bu isimden daha uygun bir isim bulmaya karar vererek geminin ismini Sir David Attenborogh koymuşlardı. Buna rağmen geminin denizaltı destek aracı Boaty McBoatface ismini almıştı.

Ancak ZTE böyle bir komediyi ön görmüş olacak ki, ilk 5 isimden kazananı seçme hakkını saklı tuttuğunu açıkladı.

Telefonun sistem özellikleri ise şöyle:

5.5-inch LCD ekran, Quad HD (2560x1440px) çözünürlük
Qualcomm Snapdragon 823 işlemci veya benzeri
4GB / 6GB bellek
64GB / 128GB depolama alanı
16MP HDR destekli arka kamera , optik görüntü sabitleyicisi, lazer otofokus, dual-LED flaş; 4K video kaydı 30fps, ve 720p video kaydı da 120fps'de
8MP HDR destekli ön kamera, optik görüntü sabitleyicisi, otofokus ve 1080p video
3500 - 4000mAh pil
3.5mm kulaklık girişi
USB Type-C port
Android 7.0 Nougat
151 x 73 x 7mm

Okuyucu Yorumları