Canon, yeni mini zum canavarını tanıttı

Canon cep boyutundaki yeni kompakt modeli PowerShot SX620 HS'yi tanıttı.

Canon'dan mini zum canavarı!

Canon yeni 25x optik zumu ile fotoğraf meraklılarını aksiyona daha da yakınlaştırmak üzere tasarlanan kompakt süperzum fotoğraf makinesi PowerShot SX620 HS'i tanıttı. Bu fotoğraf makinesi, 20,2 Megapiksel CMOS sensörü ve DIGIC 4+ işlemcisi sayesinde değerli anlarınızı bir akıllı telefon enstantanesinin yakalayamayacağı kadar incelikle kayda geçirmeniz için tasarlandı. Kullanımı ve özgün yaratıcı efekt seçenekleriyle PowerShot SX620 HS, yaratıcı yönünüzü açığa çıkarmanıza yardım eder ve bağlantı özelliklerine sahiptir.

Hareketli çekimlerde net görüntü

PowerShot SX620 HS, yeni geniş açılı lensi ve ZoomPlus teknolojisi ile 50x seviyesine kadar genişletilebilen 25x optik zumuyla etkili çekimler yapabileceğiniz şekilde tasarlandı. Hareket halinde çekim yaptığınız zaman, sekiz Akıllı Görüntü Sabitleyici her senaryoya uyum göstererek konularınızın detay bakımından net olmalarını sağlar.

Anında film hazırlayın

PowerShot SX620 HS size Full HD videolar çekme özgürlüğü tanır, dolayısıyla sizin için önemli olayları sonsuza kadar izleyip yeniden yaşayabilirsiniz. Dinamik IS özelliği videolarınızı gerek yüksek zum değerleriyle gerek elde çekim yaparken her zaman dengeli tutarak her karede görsel denge sunar. Öykü Anları fotoğraflarınızı ve kliplerinizi birleştirerek tatilinize ve ailenizle geçirdiğiniz anlara dair anılarla dolu enstantaneler oluşturur.

Balık Gözü ve Minyatür efekti

Yaratıcı çekim modu, fotoğraflarınıza Balık Gözü Efekti ve Minyatür Efekti gibi şık efektler ve filtreler ekler ve bu efekt ve filtrelerle aynı resmin orijinaline ek olarak beş farklı versiyonunu üreterek, kitaplığınızda saklamaya değer ilginç çekimler sunar. İster tatillerinizde ister bir şehri keşfe çıktığınızda, çekimlerinizi kolayca paylaşabilmek için Dinamik NFC ile akıllı cihazlara anında bağlanabilir ve fotoğraflarınızı Camera Connect uygulaması aracılığıyla paylaşabilir veya Wi-Fi'yi kullanarak Canon'un irista'sı dahil çeşitli bulut tabanlı hizmetlere doğrudan yükleyip burada saklayabilirsiniz. Doğrudan yükleme yapmanız ve yeni paylaşım yollarından yararlanmanız için PowerShot SX620 HS, Canon Connect Station CS100 ile de uyumludur.

PowerShot SX620 HS temel özellikleri:

Geniş zum kapasiteli küçük bir fotoğraf makinesi Wi-Fi ve NFC ile kolayca bağlanın, uzaktan paylaşın ve çekim yapın Tek bir tuş dokunuşuyla mükemmel Full HD videolar oluşturun.

Okuyucu Yorumları