Cartoon Network ve LEGO'dan müthiş proje!

Lego'ların dahil olduğu bu müthiş bir proje, 2014'te kendinden çok söz ettirecek!

Lego yağmuruna hazır mısınız?

Cartoon Network ve LEGO Grubu, bugün, global eğlence ürünlerinde eşi benzeri görülmemiş bir ürün serisini birlikte üreteceklerini duyurdu. 2014'de lansmanı yapılacak olan Mixels ürünleri, gençlere yönelik yayınlarda dünyanın iki büyük liderinin entegre aile eğlencesi ürünleri alanındaki yeni franchise'ı... Bu yeni girişim animasyon içerikler, zengin dijital oyun deneyimi, koleksiyon oyuncak konseptinden ve daha fazlasından oluşacak.

Animasyon içerikler Cartoon Network'te ve www.cartoonnetwork.com'da yer alacak. Yaratıcı ve öngörülemez hikâyelerle, birbirleriyle karıştırılabilecek ve birleştirilebilecek rengarenk Mixels yaratıkları bu animasyonlarda yer alacak. Uygun fiyatlı mini yapım koleksiyon setleri 2014'de üç dalga olarak piyasaya sürülecek. Hayranlarını, aplikasyonlarla desteklenen detaylı bir mobil oyun deneyimiyle, Mixels'in geniş dünyasına çekecek.

Mixels; çocuklara yönelik eğlence sektöründe dünya lideri Cartoon Network ile kaliteli ve yaratıcı oyun deneyimleriyle dünya çapında ün kazanan LEGO Grubu'nun işbirliğiyle geliştirildi. Cartoon Network Stüdyoları'nın, LEGO'nun oyun setlerinin özünde var olan yaratıcılığa açık yeni dünyalar yaratmak ve orjinal içerik üretme fikriyle, bu iki şirket güçlerini birleştirdi. Bu esnada, küçük yaratıklardan oluşan aksiyon figürleriyle yeni bir konsept üzerinde çalışan LEGO Grubu ile Mixels markası doğdu. Mixels'in gelişiminde; Los Angeles'tan Atlanta'ya, San Diego'dan Connecticut'a ve Danimarka'ya kadar, pek çok ulustan içerik geliştiriciler, tasarımcılar ve animatörler çalıştı.

Her iki markanın da güçlü yanları ortaya çıktı!

Her iki markanın da güçlü yanları ortaya çıktı!

"Cartoon Network Stüdyoları'nın evrimi ve özgün IP geliştirme yöntemlerimizin ileriki adımıdır bu," diyor Rob Sorcher, Cartoon Network'ün İçerik Direktörü. "Yaratımın erken aşamalarında, birinci sınıf animatörler ve oyun geliştiricileriyle LEGO içeriğini ve ürün tasarımı ekiplerini bir araya getirerek; her iki markanın da güçlü yanları ortaya çıktı, heyecan verici bir işbirliği olduğu kanıtlanmış oldu."

"Cartoon Network'le ilişkimiz gelişim gösterdi ve çocuklara karşı tutkumuzu paylaşan harika ve destekleyici ortaklarımız haline geldiler," diyor Jill Wilfert, LEGO Grubu'nun Lisans ve Eğlence Bölümü Başkan Yardımcısı. "Son birkaç yıldır birlikte çalışıyoruz ve bu süreç gösterdi ki, markamızı ve temel ilkelerimizi gerçekten anlıyor ve bütünüyle sahipleniyorlar. Son derece yaratıcı ve tümüyle bütünleşik yeni bir deneyim geliştirdiğimiz ve sonuçlarını ortaya koyduğumuz bu yeni arayışta birlikte olmak bizi heyecanlandırıyor."

"Günümüzde aileler pek çok şekilde etkileşim halindeler ve kusursuz bir eğlence deneyimi istiyorlar," diyor Stuart Synder, Turner Animasyon, Genç Yetişkinler ve Çocuklar Medya Departmanı Başkanı ve Operasyon Direktörü. "Cartoon Network platformlarının çok sevilen LEGO markasıyla çeşitli noktalarda temas etmesi, daha en başından bize tümüyle bütünleşik ve zengin bir deneyim yaratma fırsatını sağlıyor."

Eğlenceye ulaşmak için yeni yollar!

Eğlenceye ulaşmak için yeni yollar!

Mixels, gençlere ve çocuklara sürdürülebilir, yaratıcı bir fiziksel ve sanal oyun ortamı sağlayan kapsamlı bir eğlence içeriğine ulaşmaları için yeni yollar sunuyor. Hayranlar ve izleyiciler, bu sürecin aktif katılımcıları haline gelecek, yeni karakterler ve içerikler yaratabilecek. Çocuklar, istedikleri anda istedikleri yerden bu çok boyutlu ve çok platformlu deneyime dahil olabilecek.

Heyecan verici bu yeni girişimde; Cartoon Network Stüdyoları, öykülemeyi, animasyonu ve dijital içeriği yürütecek. Cartoon Network Enterprises ise Mixels'in oyuncak olmayan ürünlerinin lisanslı dağıtımını üstlenecek. LEGO Grubu ise Mixels oyuncak ürünleri tasarımını, imalatını ve dağıtımını üstlenecek. Markayı desteklemek için lisanslı LEGO Mixels ürünlerini piyasaya sürecek.

Cartoon Network (CartoonNetwork.com), Amerika'da 6-11 yaş arası erkek çocukları arasında 1 numaralı televizyon networkü olarak kabul edilmektedir. Tüm dünyada 194 ülkede ve Amerika'da yaklaşık 100 milyon hanede izlenmektedir. Cartoon Network, Turner Broadcasting System Şirketi kuruluşudur. Çocuklar ve aileler için en iyi orijinal ve klasik eğlence programlarını HD kalitesiyle sunan reklam destekli kablo televizyon kanalıdır. Emmy ödüllü programlar ve sektöründe öncü dijital aplikasyonlar ve online oyunlar üreten Cartoon Network, aileleri etkileyen sosyal sorunları benimser ve "Stop Bullying: Speak Up" ve "Move It Movement" gibi çözüm odaklı girişimleri bünyesinde barındırır.

LEGO Grubu, merkezi Billund, Danimarka'da olan özel bir aile şirketidir. 1932'de kurulmuş ve çocuklar için oyun malzemeleri üreten dünyanın en ünlü şirketlerinden biri haline gelmiştir. LEGO Grubu, çocukların yaratıcılığının ve hayal gücünün geliştirilmesi ilkesini temel alır. LEGO ürünler 130'dan fazla ülkede satılmaktadır. Daha fazla bilgi için, lütfen www.LEGO.com'u ziyaret edin.

Okuyucu Yorumları