Casper 25. yaşını kutluyor

Sektördeki ilk 25 yılını tamamlayan Casper, ikinci 25 yıla hazır.

Casper 25 yaşında!

Casper teknoloji dünyasının her alanında büyüyor

1991 yılında bir bilgisayar markası olarak sektöre giren Casper, 25'inci yılında, masaüstü, dizüstü, 2si1 arada, tablet ve akıllı telefon ürün gamlarında yerli ve yabancı markalar ile tatlı bir rekabet içinde. Global platformda teknoloji sektörünü takip ediyor, kullanıcılarımızın ihtiyaçlarını dinliyor ve anlıyor, bunun sonucunda da ürünlerini Türk kullanıcılarının ihtiyaçlarına göre şekillendirip sektöre farklı ürünler kazandırıyor.

25 Yılda Neler Yapıldı, Neler Yapılacak

Bugün 34.500 metrekare kapalı alan üzerine kurulu Avrupa ve Orta Doğu'nun en büyük bilgisayar üretim tesislerinden birine sahip Casper, global çapta rekabet edebilir ürün ve hizmetiyle, yerel üretim avantajını birleştirerek, her zaman tüketiciye çözümleri ve ürün gamını sunmak için çalıştı. 25 yıllık hikayesinde Washington'da düzenlenen "Microsoft 2010 İş Ortakları Ödülleri" (Worldwide Partner Conference) etkinliğinde 3000 bilgisayar üreticisi arasında "Dünyanın En İyi Bilgisayar Üreticisi" seçildi.

Casper Bilgisayar'ın hedefleri arasında, 2015 yılında tohumlarını atmaya başladığı alan olan,teknik servis yatırımı yer almakta. Kullanıcılarına daha kaliteli ve hızlı hizmet vermek için uzun süre önce yatırımlarına başladığı ve önümüzdeki 5 yıl yatırımlarına devam edeceği servisleri nezdinde, en büyük hedefi servise gelen ürünü aynı gün içerisinde kullanıcıya teslim etmek.

Okuyucu Yorumları