CeBIT 2014'te MSI'dan yepyeni ürünler!

MSI, CeBIT 2014'te PC'den ekran kartı ve anakarta, yeni oyun ürünlerini ortaya çıkardı!

MSI'dan yepyeni ürünler!

Uluslararası dijital endüstrinin kalbinin attığı Cebit 2014, getirdiği yeniliklerle birlikte 10 Mart 2014'te Hannover, Almanya'da başladı. 70 ülkeden 4,000'in üzerinde şirket en yeni ürünlerini sergilerken oyun teknolojilerinde önde gelen MSI da notebook, AIO PC, anakart, ekran kartı gibi ürünlerden oluşan geniş oyun donanımları ile sahne alacak.

MSI Notebook global satış ve pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Eric Kuo, "Rekabet dolu oyun pazarında da patlama yaşandı; bunun sonucu olarak yüksek performans gerektiren oyunların ve 15.6" 3K monitörlere kadar yüksek çözünürlüklü oyun deneyimi yaşatan donanımların da sayısı arttı. Böylece oyun tutkunları grafik, işlev ve diğer tasarım özelliklerine daha fazla önem vermeye başladılar. MSI kullanıcıların taleplerini duyuyor ve birçok yeniliklerle geliyor. En yeni grafik teknolojileri ve işlemcilere sahip oyun donanımları, XSplit GameCaster ve SteelSeries motoru gibi en gelişmiş ve zengin oyun özellikleri ile 2014 yılında kullanıcılara mükemmel bir oyun deneyimi yaşatmayı amaçlıyoruz", dedi.

MSI Notebooklar oyunlarda iddialı

MSI, yeni GT70/GT60 2PE Dominator Pro ve GT70/GT60 2PC Dominator oyun dizüstüleri birlikte NVIDIA'nın en yeni GeForce GTX880M (Dominator Pro) ve GTX870M (Dominator) ekran kartlarını sunuyor. MSI Gaming laptop ailesinin yeni üyesi olan GS60 Ghost, üzerinde yüksek işlem gücüyle Intel Core i7-4700HQ ve NVIDIA GeForce GTX860M grafikleri ile geliyor. Ayrıca özel RAID teknolojisi sayesinde iyi bir depolama performansı sunuyor. Gaming ailesinin diğer üyeleri GE60 ve GE70 Apache ise yüksek performans için Intel 4.Nesil Quad Core işlemciler, NVIDIA GTX 860M (Apache Pro) ve GTX 850M (Apache) harici ekran kartlarına sahip.

Dahası, XSplit Gamecaster özelliği tüm yeni Gaming dizüstülerde mevcut. Gerçek zamanlı akış ve kayıt aracı olan XSplit Gamecaster, en heyecanlı oyun anlarınızı kaydetmenize, hatta isterseniz oyun seanslarınızı gerçek zamanlı olarak Twitch, YouTube ve UStream gibi sitelere yayınlamanızı sağlıyor. Basit, kullanımı kolay ve paylaşım için ideal.

Oyun grafiklerinde iddialı

Oyun grafiklerinde iddialı

Oyun grafiklerinde iddialı

MSI bu yıl CeBIT'te en yeni teknolojilerden bazılarını sergileyecek. Bunlar arasında duyurusu yeni yapılan R9 290X LIGHTNING ve kısa süre sonra çıkacak olan R9 270X GAMING ITX de bulunuyor. Geçtiğimiz yıl CeBIT'te duyurulmuş olan MSI GAMING serisi ekran karları, GTX 700 serisiyle birlikte en çok ödül alan ve en çok satan ekran kartları arasına girmişti. R9 270X GAMING ITX ile MSI, AMD'nin grafik gücünü ilk defa mini-ITX boyutunda sunuyor. Yeni R9 280X GAMING 6G ve R9 280 GAMING kartlarla oyun tutkkunları sistemlerini yükseltirken artrık daha fazla seçeneğe sahip olacaklar.

Listenin en başında ise R9 290X LIGHTNING bulunuyor. Yüksek performansı ve gücü ile R9 290X LIGHTNING, rekorlara imza atan yeteneklerini çoktan ispatladı.

MSI'dan ince Gaming All-in-One PC'leri ve MSI Nightblade Gaming Barebone

Kısa süre içinde lansmanı yapılacak olan MSI AG270 ve AG240 GAMING AIO PC'ler, 2014 yılı CES Yenilikçilik Ödülü'nün sahibi AG2712A modelini takip ediyor. CeBIT 2014'te sergilenecek olan bu AIO PC'ler en yeni NVIDIA GeForce GTX880M, GTX870M (AG270) ve GTX860M GDDR5 (AG240) ekran kartları ile donatıldı. AG270 aynı zamanda Yamaha'nın amplifikatör ve hoparlörleri ile gücüne güç katıyor. Son derece şık ve ince tasarımının yanında kırpışmayı önleyen Anti-Flicker ve daha az mavi ışık yayan ekranı oyun tutkunlarına en konforlu görüş deneyimini sunarken AG270 ve AG240 da MSI'ın gelecek nesil All-in-One Gaming bilgisayarlarını temsil ediyor.

Tüm bunlara ek olarak MSI Nightblade Gaming Barebone, oyuncuların kaçırmaması gereken canlı bir etkinlikte CeBIT'te lanse edilecek. Övgüler alan MSI Gaming anakart ve MSI Dragon kasa fanı yanında 600W gücünde bir PSU ile donatılan MSI Nightblade, aynı zamanda MSI'ın ilk hızaşırtma yeteneğine sahip barebone PC ürünü olarak oyunun sınırlarını altüst ediyor. Mini-ITX boyutlarına rağmen MSI Nightblade, ATX boyutlu ekran kartlarının kullanımına da olanak tanıyor. Bunun yanında 2 adet SSD, bir HDD, hatta optik sürücüyü de barındırabilecek alana sahip. Ön yüzünde bulunan sağlam taşıma kolu ile oyuncular artık sistemlerini LAN partiler arasında korkmadan taşıyabilecekler.

Gaming Anakartlarda bir sonraki adım

Gaming Anakartlarda bir sonraki adım

Gaming Anakartlarda bir sonraki adım

CeBIT'te MSI, gelecek nesil Intel 22nm ve 14nm işlemcileri destekleyen 3.nesil Intel tabanlı GAMING anakartlarını tanıtıyor. Bu anakartlar hız, ses ve kararlılık gibi oyuncuların önceliği olan özelliklere yoğunlaşıyor.

Creative Sound Blaster Cinema 2 geliştirmelerine sahip Audio Boost 2 teknolojisi ve Direct Audio Power ile oyuncular ses kalitesinde yepyeni bir deneyime sahip olacaklar, ayrıca SSD disklerinde M.2 ve SATA-Express ile SATA3 çözümlerine göre %67'ye varan performans artışı görebilecekler. MSI aynı zamanda GAMING serisinin sağlam temellerini Killer Game Networking, Audio Boost ve USB Audio Power gibi teknolojilerin yeni sürümleri ile daha da güçlendiriyor.

Okuyucu Yorumları