CES, 50. Yıldönümünü Kutlayacak!

Önümüzdeki ay başlayacak olan büyük teknoloji şovu, 50. yılına ulaşarak büyük bir başarıya imza atmak üzere!

50 yıldır devam eden büyük şov!

Önümüzdeki ay başlayacak olan büyük teknoloji fuarı CES, bu sene 50. yıldönümüne ulaşmanın gururunu yaşıyor. Hayatına 1967'de başlayan CES'te bugüne kadar 700.000 ürünün tanıtıldığı tahmin ediliyor. CES'te tanıtılan ürünler arasında VCR (1970), DVD (1996), dijital radyo (2000), Blu-ray kayıt standartları, bunların yanında 3 boyutlu yazıcı, tablet, 4K Ultra HD televizyonlar gibi daha yeni ürünler var.

CTA başkanı ve CEO'su Gary Shapiro, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Sadece bazı etkinlikler ve şovlar 50 yıl başarı gösterebilir. Ve biz, bu seçkin grubun bir üyesi olmaktan gurur duyuyoruz."

Tam anlamıyla global bir gösteri olan CES 2017, 3.800 sergiciye ve 165.000 katılımcıya ev sahipliği yapacak. Etkinlikte 50.000'den fazla uluslararası profesyonelin 150'nin üzerinde ülkeyi temsil etmesi bekleniyor.

Aisha Tyler, yeni CES temsilcisi oldu

Oyun ve teknoloji tutkunu olmasıyla tanınan, bir dizi kısa filme ve klibe imza atan, ödüllü podcast Girl on Guy'ın editörü Aisha Tyler, 2017'de CES'in temsilciliğini yapacak ve teknoloji ile medya arasındaki köprüyü kuracak.

CES'in açılış konuşması ise Carnival Corporation CEO'su Arnold Donald tarafından yapılacak. 5 Ocak'ta The Venetian, Ballroom'da yapacağı konuşmada Donald, nesnelerin internetinden faydalanan yeni ve inovatif "bağlı deneyimleri" ortaya çıkaracak. Bu türünün ilk örneği teknoloji, turistik gemilerde kişiselleştirme tabanlı yepyeni bir yolculuk deneyimi sunacak.

Carnival Corp., CES'teki Experience Center'da düzenleyeceği bir etkinlikte yeni teknolojinin nasıl çalıştığını davetiye sahiplerine detaylı olarak gösterecek.

5-8 Ocak 2017 tarihleri arasında ABD'nin Nevada eyaletinin Las Vegas kentinde düzenlenecek olan CES hakkında daha fazla bilgi için bu sayfaya göz atabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları