CHIP Online takipçileriyle sinemada buluşuyor

ADALET / THE EQUALIZER filmini herkesten önce izlemek istiyorsanız hemen tıklayın, yerinizi ayırtın!

CHIP Online ile sinema keyfi!

Zaman zaman gerçekleştirdiği özel gösterimlerle takipçilerini buluşturan CHIP Online yeni bir özel gösterimle karşınızda. THE EQUALIZER/ADALET özel gösterimine hazır mısınız?

Özgün senaryosu ile göz kamaştıran, 26 Eylül'de gösterime girecek olanTHE EQUALIZER/ADALET'in özel gösteriminde bir araya geliyoruz.

Tıklayın, kaydınızı yaptırın

Kayıt olmak son derece kolay. Adınız soyadınızı ve cep telefonunuzu [email protected] adresine göndermeniz yeterli! Göndereceğiniz e-postanın konu bölümüne CHIP Online sinema keyfi yazmanızı rica ediyoruz.

Önemli not: Filme 15 yaşından küçük izleyiciler alınmayacaktır. Başvurularda buna dikkat edilmesini rica ederiz.

Sadece 90 şanslı CHIP Online takipçisinin katılacağı özel gösterimimiz 24 Eylül 2014 Çarşamba akşamı saat 19:00 seansında, Cinemaximum Trump Towers Salon 4'te gerçekleştirilecektir. Tarih ve zaman size uyuyorsa, hemen tıklayın ve kaydınızı yaptırın, şanslı 90 CHIP Online takipçisinden biri olma imkânını yakalayın!

Film hakkında ayrıntılı bilgileri buradan alabilirsiniz. Film, 26 Eylül'de vizyona girecektir!

Tıklayın, kaydınızı yaptırın

Kayıt olmak son derece kolay. Adınız soyadınızı ve cep telefonunuzu [email protected] adresine göndermeniz yeterli! Göndereceğiniz e-postanın konu bölümüne CHIP Online sinema keyfi yazmanızı rica ediyoruz.

© 2014 Columbia TriStar Marketing Group, Inc. All Rights Reserved.

Yapım Bilgileri

"The Equalizer/Adalet"te Denzel Washington huzur dolu sakin bir hayat sürmek için gizemli geçmişini geride bıraktığına inanan bir adam olan McCall'u canlandırıyor. Fakat McCall aşırı şiddet yanlısı Rus gangsterlerin kontrolü altındaki Teri (Chloë Grace Moretz) isimli genç kızla tanıştığında, kayıtsız kalamaz –ona yardım etmek zorundadır. Çaresiz olana kaba kuvvet uygulayan herkese karşı intikam almasına olanak sağlayan gizli becerilerle donanmış McCall, verdiği emeklilik kararını bozar ve içinde yatan adaleti yerine getirme arzusunu yeniden bulur. Eğer birilerinin bir derdi varsa, eğer ihtimaller onlardan yana değilse ve eğer başvuracak başka kimseleri yoksa, McCall yardım edecektir. O, Adalet'tir.

Columbia Pictures, LStar Capital ve Village Roadshow Pictures işbirliğiyle, bir Escape Artists/Zhiv/Mace Neufeld yapımı olan "The Equalizer/Adalet"i sunar. Başrollerini Denzel Washington, Marton Csokas, Chloë Grace Moretz, David Harbour, Bill Pullman ve Melissa Leo'nun üstlendiği filmi Richard Wenk yazdı, Antoine Fuqua yönetti. Michael Sloan ve Richard Lindheim tarafından yaratılmış televizyon dizisine dayanan filmin yapımcılığını Todd Black, Jason Blumenthal, Denzel Washington, Alex Siskin, Steve Tisch, Mace Neufeld, Tony Eldridge ve Michael Sloan; yönetici yapımcılığını ise Ezra Swerdlow, David Bloomfield ve Ben Waisbren gerçekleştirdi. "The Equalizer/Adalet"in görüntü yönetimi ASC'den Mauro Fiore'nin, yapım tasarımı Naomi Shohan'ın, kurgusu ACE'den John Refoua'nın, kostüm tasarımı David Robinson'ın, müziği ise Gregson-Williams'ın imzasını taşıyor.

Vestel

CHIP Online IFA 2014 Berlin'den canlı yayınlara devam ediyor. Vestel'in standında gerçekleştirdiğimiz Canlı Yayının tekrarı burada

Okuyucu Yorumları