Chronos İle "Akılsız" Saatinizi Akıllandırın!

Akıllı olmayan, analog kol saatinizi çok seviyorsanız, ona akıllı saat özellikleri katmanın artık bir yolu var!

"Akılsız" saatinizi akıllandırın!

"Akıllı olmayan" saatinizden vazgeçemiyor, ancak akıllı saatlerin yeniliklerine özeniyor musunuz? O halde Chronos tam aradığınız şey olablir.

Saatin arkasına eklenen küçük bir disk olan Chronos, analog saatinize "akıllı" özellikleri getiriyor. iOS uygulamasına Bluetooth üzerinden bağlanan cihaz (Android desteği yakında gelecek), dahili ivmeölçeri yoluyla adımlarınızı sayabiliyor; telefonunuza uyarı veya çağrı geldiğinde LED ışığı ve titreşimle size bilgi verebiliyor. Hepsi bununla sınırlı değil, Chronos sayesinde telefonunuzda çalan müziği kontrol edebiliyor veya kaybolan telefonunuzu takip edebiliyorsunuz. Bunun için eski saatinizin düğmesine veya camına dokunmanız yeterli oluyor; ivmeölçer sensörü bu dokunuşlarınızı komutlara dönüştürüyor.

Hareketlerin doğru algılanması gerektiğinden, Chronos'un gerçek hayatta nasıl çalıştığı merak konusu. IP67 su dayanıklılığı sayesinde su sıçramalarından etkilenmeyen cihaz, saatinizden sökülmeden şarj olabiliyor ve pili ortalama iki gün dayanıyor.

Fon toplama aşamasını başarıyla tamamlayan Chronos, şu an sipariş almaya başlamış durumda. 99,99 dolara satılan cihaz, Kasım'da dağıtılmaya başlanacak. Ekranı olmadığından Chronos'un Apple Watch 2'den ziyade, Misfit'e rakip olabileceği söylenebilir.

Okuyucu Yorumları