Çin'den Gelen Çift Kameralı Telefonlar!

Eğer çift kameralı telefonlar ilginizi çekiyorsa, Çin'den gelen bu listeye göz atmanızda yarar var!

Çin'den gelen çift kameralı telefonlar!

Bir kameradan daha iyisi nedir? Tabi ki çift kamera. Daha önce de çift kameralıtelefonlar gördük ama bu modayı resmi olarak başlatan, iPhone 7 Plus ile yine Apple oldu. iPhone 7 Plus'tan beri, beri çift kameralı telefonlar çok ilgi görüyor.

Çin akıllı telefon piyasası da bu esnada boş durmadı ve bir kaç farklı çift kameralı telefon modeliyle modaya ayak uydurdu. Biz de bu telefonlardan oluşan küçük bir liste hazırladık...

Bluboo Dual

Bluboo Dual

İsminden de anlaşılacağı gibi, bu cihazın iki arka kamerası var; her biri 13 megapiksel olan kameraların ne çeşit sensörler kullandıkları maalesef belli değil. Bluboo ayrıca çift-kamera konusunda iPhone 7 Plus'dan daha iyi olduğunu iddia ediyor. Cihazın fiyatı 200 dolar.

Meizu X

Meizu X

Meizu'nun bir sonraki cihazı olan Meizu X, çift kamera düzenine sahip. Mediatek Helio P20 işlemci (2.3GHz) işlemci taşıyacak olan cihaz, Çinli cep devinin çok güvendiği bir model olacak. Çift kamera performansı ise, merakla bekleniyor.

Elephone P9000 Edge

Elephone P9000 Edge

Bu cihazı öne çıkaran özelliği, tahmin edebileceğiniz gibi... çift arka kamera düzenine sahip olması. İki adet 21 megapikel Sony IMX230 kamera sensörüne sahip olan telefonun bir diğer göze batan özelliği de kenarsız ekrana sahip olması.

Vivo Xplay 6

Vivo Xplay 6

Bu cihazın hem görünümü hem de sistem özellikleri Samsung Galaxy Note 7'ye fazlasıyla benziyor. 1440p 5.5" kavisli ekranı, 6GB RAM ve 128GB depolama alanı var. Çift-kameraları Sony IMX362 sensörlere sahip. Fiyatı ise 650 dolar.

Xiaomi Mi 5s Plus

Xiaomi Mi 5s Plus

Xiaomi, iyi tasarlanmış, iyi desteklenmiş telefonları ve hesaplı fiyatlarıyla Çin'de oldukça ünlü bir marka. Bu cihazın iki adet 13 megapiksel kamerası var. Sensörleri ise Sony IMX378, Google Pixel'in sensörü ile aynı.

4 veya 6GB RAM ve 64 veya 128GB depolama alanı seçenekleri, ayrıca bir çok renk seçeneği ile gelen telefonun fiyatı 350 dolar civarında dolaşıyor.

Söz sırası sizde...

Çift-kameralı akıllı telefonlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce tek kameralı telefonlara göre daha "tercih edilebilir" cihazlar mı? Siz çift kameralı bir akıllı telefon almayı düşünüyor musunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmına bırakmayı unutmayın...

Okuyucu Yorumları